Close sidebar
Close sidebar

Tenismena Simona Halep are probleme medicale. A pierdut meciul în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova

Simona Halep, cu probleme medicale, a pierdut cu un de scor 2-6, 1-6, meciul cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile Gippsland Trophy.

Georgiana Balaban,

Simona Halep a pierdut meciul din cauza problemelor de sănătate. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, cu probleme medicale, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 9, în sferturile de finală ale Gippsland Trophy.

Halep a început bine şi a condus cu 2-0, după un break în ghemul I. Fără să fie supusă la o presiune foarte mare din partea rivalei, românca a început apoi să rispească punctele cu uşurinţă mai ales după scorul de 2-3, de la care a mai câştigat patru puncte până la finalul setului, pierdut cu 2-6, în 32 de minute.

La 2-5, Halep a cerut asistenţă medicală, acuzând dureri la spate.

Citeste si: Ce i-a făcut Simona Halep logodnicului ei, Toni Iuruc! Antrenorul Darren Cahill a privit impasibil!

Românca a pierdut nouă ghemuri la rând, înainte să puncteze din nou pe tabelă. De la 1-3, Simona Halep nu a mai câştigat niciun ghem şi a cedat setul al doilea cu 1-6 şi meciul, după minute 57 de joc.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 8.770

de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

Jucătoarea rusă va evolua în faza următoare cu Kaia Kanepi (Estonia), locul 94 WTA, care a beneficiat de retragerea Karolinei Muchova (Cehia), locul 27 WTA şi cap de serie numărul 8.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Halep va evolua, începând de luni, la Australian Open.

Simona Halep- Lizette Cabrera, în primul tur al Australian Open. Duel românesc în turul I, Sorana Cîrstea- Patricia Ţig

Smona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, în primul tur al Australian Open, cu australianca Lizette Cabrera, locul 140 WTA, beneficiară a unui wild card.

Dacă va ajunge în manşa a doua, românca va evolua cu învingătoarea dintre australianca Ajla Tomljanovic, locul 69 WTA şi japoneza Misaki Doi, locul 84 WTA.

Citeste si: Simona Halep, pregătire pentru Australian Open. Fotografie din carantina anti-COVID

Halep are probleme de sănătate. [Sursa foto: google]

Pe partea inferioară a tabloului, Halep poate evolua cu Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, în turul al treilea, cu poloneza Iga Swiatek, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, în optimi, cu americanca Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, sau cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, cu japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, cu jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu Petra Kvitova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 9, în semifinale.

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc, imaginea zilei de la Australian Open 2021! Daren Cahill s-a amuzat teribil

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Turul I programează un duel românesc, între Patricia Ţig, locul 56 WTA şi Sorana Cîrstea, locul 72 WTA, şi altul aproape la fel, Mihaela Buzărnescu, locul 138 WTA- Bianca Andreescu (Canada), locul 8 WTA.

Irina Begu, locul 79 WTA, va evolua în prima manşă cu Nina Stojanovici (Serbia), locul 100 WTA, iar Ana Bogdan, locul 93 WTA, cu Danielle Collins (SUA), locul 46 WTA.

Cu excepţia Anei Bogdan, toate celelalte românce sunt pe partea inferioară a tabloului, pe care Simona Halep este principala favorită.

Australian Open va începe luni.

Citeste si: Simona Halep, cadou extrem de generos pentru tatăl său. Cât costă Bentley-ul pe care i l-a oferit lui Stere Halep

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI