Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Simona Halep, eliminată prea devreme la Roland Garros. Irina Begu, calificare în turul trei, după ce a lovit cu racheta un copil din tribună

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă de chinezoaica Qinwen Zheng, cu 2-6, 6-2, 6-1, joi, la Paris, în runda a doua a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros.

Sorin Negru,

Simona Halep, out. Irina Begu, in la Roland Garros. Este cel mai slab rezultat al Simonei Halep la Paris începând din 2013, când pierdea în primul tur. În  

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul lider mondial Simona Halep (30 de ani) a fost nevoită să se vadă învinsă după aproape două ore de joc, în faţa mult mai tinerei jucătoare asiatice (19 ani, locul 74 WTA).

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, “meci” spectaculos al dezvăluirilor, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Este cel mai slab rezultat al Simonei Halep la Paris începând din 2013, când pierdea în primul tur. În 2015, Simona pierdea tot în turul secund.

Citeste si: Simona Halep este gata să se retragă din tenis. Ce a demoralizat-o pe sportivă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Simona Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi finalistă în 2014 şi 2017, nu a jucat la ediţia trecută a turneului parizian, fiind accidentată.

Cum a decurs meciul cu chinezoaica Zheng 

Simona Halep (locul 19 WTA) a controlat fără probleme primul set de la Paris, câştigând cu 6-2.

Irina Begu, calificare în turul trei la Roland Garros

Irina Begu este singura româncă ajunsă în turul al treilea la simplu la Roland Garros din şapte jucătoare prezente pe tabloul principal de simplu.  

Citeste si: Cum a ajuns Ion Țiriac miliardar. Primii bani i-a făcut din comerțul cu diferite obiecte

Irina Begu (31 de ani, 63 WTA) s-a calificat în turul trei de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Ekaterina Alexandrova (27 de ani, 31 WTA), scor 6-7 (3), 6-3, 6-4.

După al doilea game al setul decisiv, partida a fost întreruptă preț de câteva minute, pentru că un copil aflat în tribune a fost  lovit de racheta Irinei Begu. Incidentul a fost unul nefericit, pentru că racheta a ricoșat în copil din suprafața de

joc, unde a fost aruncată de nervi de româncă.

Un copil aflat în tribune a fost  lovit de racheta Irinei Begu.

[Sursa foto: Twitter]

După ultimul punct al meciului câștigat în două ore și 38 de minute, Irina Begu a mers direct la copilul pe care l-a lovit racheta sa, iar părinții săi au asigurat-o că gestul său nu a avut consecințe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI