Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep și-a "spulberat" adversara în primul tur la Toronto. Cu cine joacă în turul doi

Simona Halep (locul 15 WTA) a învins-o fără drept de apel pe Donna Vekic (locul 82 WTA), scor 6-0, 6-2, în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 de la Toronto.

Sorin Negru,

După calificarea în turul doi la Toronto, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 17.445 dolari şi 60 de puncte WTA.

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep a avut nevoie de exact o oră ca să treacă de croata Vekic, iar primul set a fost câștigat la zero de româncă.

Citeste si: Probleme medicale pentru Simona Halep. De ce a abandonat românca turneul de la Washington

După calificarea în turul doi la Toronto, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 17.445 dolari şi 60 de puncte WTA.

Cu cine va juca Simona Halep în turul doi la Toronto

În turul doi al turneului din Canada, Simona Halep va juca împotriva câștigătoarei meciului Shuai Zhang (33 de ani, 45 WTA)- Cristina Bucșa (24 de ani, 122 WTA).

Citeste si: Nunta Simonei Halep va avea loc într-o locație de vis. Toni Iuruc a anunțat data cununiei relegioase

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tenismena spaniolă Cristina Bucșa este născută în Republica Moldova, iar Simona Halep s-a întâlnit cu ea o singură dată, săptămâna trecută, la turneul de la Washington. Românca s-a impus fără probleme, în doar două seturi.

La Toronto, Cristina Bucșa a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, unde le-a învins pe Rebecca Peterson și pe Nuria Parrizas-Diaz, două jucătoare de Top 100 WTA.

Simona Halep, campioană la Openul Canadei

Simona Halep a câştigat de două ori Openul Canadei, care se dispută alternativ la Montreal şi Toronto, de fiecare dată impunându-se când competiţia a avut loc la Montreal (2016, 2018). De asemenea, are şi o finală jucată în Canada, în 2015, chiar la Toronto.

La finalul partidei, românca s-a declarat foarte mulțumită de jocul ei și a precizat că a aplicat tactica discutată la telefon cu antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou, care nu este prezent la Toronto.

"Modul în care am jucat îmi crește încrederea. Nu e vorba despre rezultat, ci despre modul în care am jucat, am fost mai agresivă, am jucat rapid. Astea sunt obiectivele mele și caut să le pun în aplicare zi de zi.

Sper că l-am făcut mândru pe Patrick (Mouratoglou) după acest meci. Ultimul meu meci n-a fost prea bun. Sunt sigură că este fericit de modul în care am jucat. Am vorbit cu el înainte de meci și am făcut tot ce mi-a spus", a spus Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI