Close sidebar
Close sidebar

Situație explozivă la TVR, după ”secretizarea” primelor de merit pe 2018! Doina Gradea, somată să facă publica lista ”premianților”

E scandal mare în Televiziunea Română după ce sindicatul din TVR a solicitat oficial ”desecretizarea” primelor de merit acordate luna trecută.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

În luna decembrie a anului 2018, conducerea TVR a luat decizia acrodării unor prime de merit pentru angajații care au avut rezultate foarte bune. Săptămâna aceasta, liderii sindicatului SPUSTv au solicitat Doinei Gradea, Președinte Director-General al TVR, o ”situație a primelor acordate în luna decembrie (criterii, benefiziari, funcții, cuantum)”. Situația a devenit explozivă după ce Monica Ghiurco, membru în consiliul de administrație, ar fi afirmat că Doina Gradea a ”secretizat” situația primelor de merit chiar la solicitarea șefilor sindicatului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sindicaliștii susțin că au aflat ”pe surse” despre premieri

La sfârșitul acestei săptămâni, șefii sindicatului SPUSTv au somat-o pe Doina Gradea să publice pe site-ul intern al instituției ”situația detaliată a premiilor acordate pentru activitate deosebită în cursul lunii decembrie 2018” și să clarifice dacă afirmațiile respective îi aparțin.

Șefii sindicatului susțin că nu au fost informați sau consultați în legătură cu acordarea respectivelor prime de merit și că au aflat ”din date neoficiale” existența acestora. O primă întâlnire între conducerea TVR și reprezentanții sindicatului a avut loc pe 29 ianuarie.

Citeste si: Dacian Cioloş este desfiinţat de Marilena Rotaru, pentru că i-a comparat pe politicienii de azi cu boierii de pe vremuri: “Mentalitate de torţionar la un lider care ne cere voturile”

În 2016, aproape 200 de angajați ai TVR au protestat spontan în curtea instituției în sprijinul Monicăi Ghiurco la Consiliul de Administrație. Protestul a venit ca urmare a afirmațiilor lui Călin Popescu Tăriceanu, care a spus că reprezentanții salariaților nu pot face parte din conducerea TVR pentru că nu ar face față.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI