Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Șnițelul vienez este făcut din vrăbioară de vită și necesită o atenție destul de importantă”

„Într-adevăr, avem aici o masă plină cu bunătăți și o varietate de șnițele, care arată foarte bine și au un miros ispititor. Așadar, nu mai trebuie să mergeți în Viena pentru a gusta din șnițelul vienez și nici să faceți o călătorie tocmai până în Germania pentru a vă bucura de șnițelul gigant.

Rămâneți în România, scutiți banii de călătorie și aveți grijă pentru că aici este un gust autentic. Mai multe informații ne va oferi Dana Piran. Câte feluri de șnițele avem aici?”

Dana Firan, manager restaurant: „Avem o multitudine de feluri de șnițele. Avem peste 30 de feluri din curcan, din porc, de pui. Bineînțeles, vienezul care este din vrăbioară de vită. Aici avem un șnițel de curcan, care să se numește șnițel Viena Art cu multă proteină. Avem pentru vegetarieni: șnițel din ciuperci de vânătă, șnițel din dovlecei.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dana Luțu, reporter Kanal D:  „Atunci când vorbim despre șnițel nu ne referim doar la o bucată de carne învelită într-un pane.”

Dana Firan, manager restaurant: „Nu, evident că nu. Acest șnițel vienez este făcut din vrăbioară de vită și necesită o atenție destul de importantă, pentru că dacă bați foarte tare bucata de vită nu mai este suculentă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si