Nefericitul incident a avut loc pe 28 mai 2019, în jurul orei 18.00, în faţa unui bar din benzinărie Keropetrol de pe via Ostiense din Vitinia.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a oprit camionul în benzinărie şi apoi a intrat în bar, acolo unde s-a întâlnit cu alţi doi şoferi români.
După un timp, tânărul ar fi încercat să plece, însă a fost oprit de cei doi şoferi români care i-au luat cheile de la camion.

Citeste si: Un cântăreţ a murit într-un tragic accident aviatic

Între barbat și ceilalți doi colegi ai săi a izbucnit un scandal, iar unul dintre cei doi colegi l-a împins pe şofer, potrivit conosciroma.it.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: ANALIZĂ: Angajaţii folosesc beneficiile de la angajatori pentru vacanţe, turismul înregistrând cele mai mari creşteri

Acesta, aflat în stare de ebrietate, s-a împiedicat şi a căzut pe asfalt. În căzătură, tânărul de 30 de ani s-a lovit cu capul de o bordură şi a murit pe loc.

Citeste si: Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut la 3,26%, cel mai mic nivel din ultimele două luni

Fără să-și dea seama că şoferul român a murit, cei doi colegi l-au pus în camion, au chemat o ambulanţă şi apoi au plecat.
Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tânărului, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Citeste si: Tudorel Toader confirmă spusele Vioricăi Dăncilă! "Am refuzat să îmi însuşesc vreunul dintre proiectele de OUG, referitoare la amnistie şi graţiere, elaborate în alte „centre de reflecţie”

În scurt timp, cei doi şoferi români au fost identificaţi, iar acum au fost puşi sub acuzare pentru omor neintenţionat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si