„De aproape o săptămână de când au început lucrările pe podul Giurgiu- Ruse, șoferii de camioane trăiesc un calvar. Stau și câte șaptesprezece ore la coadă ca să treacă granița spre Bulgaria. Se întâmplă deoarece mașinile mici ale celor care pleacă în vacanță au prioritate, iar transportatorii trebuie să stea ore întregi pe loc.”, a spus Christian Sabbagh.

Coloana de camioane la intrarea pe podul Giurgiu- Ruse se întindea azi înainte de prânz pe cincisprezece kilometri. Ore întregi de așteptare trebuiau să îndure transportatori. Cincisprezece kilometri au ajuns să fie parcurși în șaptesprezece ore.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată seiful cât o clădire cu șase etaje unde bogații lumii își țin rezervele de aur: „Avem nevoie de mai multe”- antena3.ro

Restricțiile de circulație au fost impuse de aproape o săptămână, de când bulgarii au început reparații capitale pe partea lor de pod. Traficul la graniță se desfășoară pe o singură bandă, spre disperarea șoferilor de TIR.

Transportatorii pierd timp și bani, iar produsele pe care trebuie să le livreze riscă să se strice înainte să ajungă la destinație. În plus, staționarea pe asfaltul supra încins de caniculă are și alte urmări.

Având în vedere perioada vacanțelor traficul a fost fluidizat pentru autoturismele care merg spre Bulgaria, Grecia și Turcia, însă bucuria unora e calvarul altora.

Pe perioada codului roșu de caniculă, circulația TIR-urilor cu greutate mai mare de douăsprezece tone este restricționată între orele 11:00 și 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si