Close sidebar
Close sidebar

Șoferul unei Tesla a ajuns cu mașina într-o piscină, după ce a încurcat frâna cu accelerația

Se pare că manevrarea unui autoturism Tesla nu este pentru oricine. E și cazul unui șoferul de autoturism Tesla care a plonjat, marți dimineață, într-o piscină din California, după ce a încurcat frâna cu accelerația.

Laura Macovei,

Șoferul unei Tesla a ajuns cu mașina într-o piscină, după ce a încurcat frâna cu accelerația

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul a fost salvat de doi angajați ai unei grădinițe din apropiere, potrivit unui oficial local.

Citește și: Un TIR s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un autoturism

El nu era singur în mașină în momentul în care a trecut cu mașina prin gardul unei curți din Pasadena și apoi a ajuns în piscină, a trasnmis purtătorul de cuvânt al administrației locale din Pasadena, Lisa Derderian, potrivit Insider.  Încă doi membri ai familiei, printre care și un copil, se aflau cu acesta.

A plonjat cu Tesla direct în piscină

Derderian a mai spus că proprietarul piscinei era acasă, însă nu a realizat ce se petrece afară. Doi angajați ai grădiniței din apropiere au văzut accidentul și au sărit în piscină pentru a salva familia aflată în mașină, adică șoferul, copilul lui de 4 ani și bunica acestuia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: Un bărbat din Vaslui s-a răzbunat pe mai multe oi şi capre. A trecut cu mașina peste ele pentru că le-a găsit pe terenul lui

Poliția și pompierii au ajuns imediat la fața locului. Din fericire, niciunul dintre pasagerii din Tesla nu a fost rănit.

Mașina a fost scoasă mai târziu din piscină. Derderian spune că cei doi angajați de la grădiniță sunt eroii acestei întâmplări, iar pasagerii din Tesla au scăpat nevătămați datorită lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI