Close sidebar
Close sidebar

Solutia lui Bill Gates de a scapa tarile africane de saracie! Vrea sa le doneze gaini! Planul lui ar putea da roade!

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a lansat pe retelele de socializare o campanie pentru a reusi sa ajute familiile extrem de sarace din zona sub sahariana din Africa.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ideea lui este aceea de a le da gaini pentru ca acestia sa supravietuiasca si sa produca bani. El a promis ca va dona peste 100.000 de gaini pentru acesti oameni si postarea lui deja are mii de share-uri pe toate retelele de socializare.

Natiunile Unite au estimat ca 41% din oamenii care locuiesc in zona sub-sahariana din Africa, traiesc intr-o saracie crunta.

Estimarile facute de Bill Gates sunt destul de interesante. El spune ca un fermier care creste cinci gaini ar putea sa castige in jur de 1000 de dolari anual, asta in timp ce pragul de jos al saraciei este de 700 de dolari.

Desi ar putea sa exista o suprapopulare a pietei cu gaini si oua si acest lucru ar putea duce la scaderea dramatica a pretiurilor pentru aceste produse, Bill Gatesc considera ca acest plan ar merita incercat si dupa implementarea lui sa fie trase concluzii.


El a adus si acuzatii catre SUA, UE si Brazilia, care ar vinde gaini pe pietele africane cu sume mult mai mici decat si-ar permite fermierii locali sa o faca, acest lucru distrugand acest tip de afacere in zonele africane.

Oare sa fie asta o idee buna pentru combaterea saraciei?

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI