Close sidebar
Close sidebar

Sorana Cîrstea a fost la un pas de semifinalele US Open 2023! Eliminată de Karolina Muchova în sferturile de finală

Sorana Cîrstea a fost la un pas de calificarea în semifinalele US Open 2023. Rezultatul ei din acest an în turneul american de Grand Slam a fost oricum cea mai mare performanță din cariera româncei la US Open. Vezi mai jos ce sumă fabuloasă a câștigat Sorana Cîrstea.

Sorin Negru,

Sorana Cîrstea este la un pas de semifinalele US Open 2023

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sorana Cîrstea  rezultat US Open 2023. Sorana Cîrstea a încercat imposibilul azi la US Open, dar a ratat calificarea în semifinalele turneului de Grand Slam de la US Open 2023.  

Ce a făcut azi Sorana Cîrstea la US Open: românca a fost eliminată în două seturi de cehoaica Karolina Muchova, ocupanta locului 10 în ierarhia WTA. Scorul meciului din sferturile de finală a fost categoric: 0-6, 3-6.

Sorana Cîrstea, eliminată de Karolina Muchova, la US Open 2023

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sorana Cîrstea a sperat la un rezultat mare în sferturile de la US Open 2023, dar a cedat în fața cehoaicei Muchova după un meci aproape perfect al adversarei. Un exemplu de minge incredibilă cîștigată de Karolina Muchova:

Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea la US Open 2023

Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec în valoare de 455.000 de dolari la US Open 2023 pentru calificarea în sferturile de finală!

Suma se va dubla dacă o învinge pe Karoline Muchova și se califică în semifinale.

Sorana Cîrstea, premiu fabulos la US Open 2023

După calificarea în sferturile de finală de la US Open, totalul câștigurilor Soranei Cîrstea din premiile adunate în turneele din acest an ajunge la 1.459.955

de dolari!

Mai mult decât atât, în ierarhia all-time a banilor strânși din tenis, Sorana Cîrstea a ajuns la o sumă impresionantă: 8.935.462 de dolari!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI