Ruperea de nori i-a prins pe cei doi în timp ce traversau cu Mercedesul o stradă în pantă, pe sub un pod de cale ferată.

Citește și: VIDEO. Un copil răpit în urmă cu 42 de ani și-a reîntâlnit mama. "Am fost sufocat"

Apa care s-a strâns cu mare viteză în vale le-a blocat mașina și cei doi vârstnici nu au mai putut scăpa de puhoaie.

Poliția din Merseyside a confirmat duminică, 27 august, știrea că un bărbat și o femeie au murit după ce au rămas blocați într-un Mercedes negru în apa adâncă de la inundații, pe strada Queens Drive din Mossley Hill, informează Liverpool Echo.

Poliția a fost chemată în zonă sâmbătă în jurul orei 21.20, după ce s-au raportat mai multe apeluri telefonice legate de siguranța unui bărbat și a unei femei.

Cei doi au fost găsiți blocați în mașina lor de către serviciile de urgență și transportați la spital, unde au fost declarați decedați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Rudele apropiate ale celor doi au fost informate, iar autoritățile au anunțat că victimele se numesc Philip și Elaine Marco.

Cunoștințele le-au adus un omagiu cuplului, iar un prieten a spus: „Tragedie teribilă prin dispariția dragilor noștri prieteni, Philip și Elaine Marco. Fie ca Domnul să vindece inimile sfâșiate ale copiilor și nepoților lor. O pierdere uriașă pentru comunitatea noastră”.

Consiliul municipal din Liverpool a declarat că se așteaptă ca zona Queens Drive va rămâne închisă pentru o vreme cât timp are loc o anchetă și șoferii sunt rugați să evite în continuare zona.

Vestea a generat multe omagii și mesaje de condoleanțe din partea oamenilor care îi cunoșteau pe cei doi.

„Îngrozitor, sunt teribil de trist citind asta. A ploua cât nu a ploua în ani de zile. Absolut îngrozitor pentru cei doi oameni care și-au pierdut viața, pur și simplu îngrozitor”, a scris o persoană pe rețelele sociale.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

"Atât de trist. Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată- este un loc cunoscut pentru inundațiile puternice de de ani de zile. RIP."

Poliția a cerut ajutorul populației pentru a afla condițiile exacte în care s-a produs tragedia. 

"Continuăm să facem apel la oricine se afla pe Queens Drive, între North Mossley Hill Road și Dovedale Road în jurul orei 21:20 aseară și a văzut accidentul, sau care s-a oprit să ofere ajutor sau oricui care a avut vreo înregistrări de la mașina lor de la bord, cât mai

curând posibil.

„În mod similar, dacă locuiți în zonă și aveți înregistrări CCTV de aseară, vă rugăm să ne împărtășiți asta. Vă mulțumim pentru ajutorul dumneavoastră în timp ce ne confruntăm cu acest incident tragic”, a transmis poliția engleză.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si