Close sidebar
Close sidebar

Sotia atacatorului stia ce urmeaza barbatul sa faca? Ce mesaje si-au trimis pe telefon in noaptea masacrului din Orlando

Autorul masacrului din Orlando, Omar Mateen, şi soţia sa, Noor Salman, şi-au trimis mesaje pe telefon în timpul atacului armat de la clubul gay Pulse, soldat cu 49 de morţi, a declarat un oficial din poliţie apropiat anchetei pentru CNN.

,


DISTRIBUIE
acest articol

În jurul orei locale 4 (11 ora României), pe 12 iunie, la circa două ore după începerea atacului, în timp ce Mateen era ascuns în baie, i-a trimis un SMS soţiei sale, pe care o întreba dacă a văzut ştirile, a afirmat sursa citată sub acoperirea anonimatului, scrie news.ro.

La un moment dat, aceasta a răspuns cu un mesaj în care îi spunea că îl iubeşte.

Noor Salman a încercat şi să îşi sune soţul de câteva ori în timpul masacrului, a declarat un alt oficial din poliţie.

Apelurile au avut loc după ce presa a anunţat atacul şi, potrivit primelor informaţii, după ce femeia şi-a dat seama că soţul ei ar putea fi vinovat. Acesta nu a răspuns la telefon.

Noor Salman este anchetată, după ce a dat declaraţii contradictorii în legătură cu ce ştia despre intenţiile lui Mateen.

Un procuror intenţionează să prezinte dovezile împotriva acesteia în instanţă, pentru a stabili dacă va fi vizată de acuzaţii.

Marteen şi Salman s-au căsătorit în 2011, au un fiu de trei ani şi locuiau în Fort Pierce, la circa două ore cu maşina de locul masacrului soldat cu 49 de morţi şi 53 de răniţi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI