Ana este partenera de viață a cunoscutului om de radio și de televiziune Petre Magdin. Retras de câțiva ani buni la țară, rockerul de 76 de ani este îndrăgostit de câini, ca și soția sa, Ana, care a povestit zilele trecute o întâmplare cutremurătoare petrecută la un moment dat cu un prieten drag, câinele Athos. 

Citeste si: Un bărbat fără adăpost, reţinut în cazul câinelui găsit spânzurat în centrul Capitalei

”Apropo de petarde, povestea primului nostru câine, Athos!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pentru că această mare nebunie cu petardele distruge viețile scumpelor noastre animale, mi-am amintit, acum, cu Petre, povestind la un ceiuț…, că, în urmă cu 10 ani, în Ajunul Anului Nou, toată ziua l-am protejat pe câinele nostru de atunci, Athos, pentru că se speria cumplit de zgomotul de bice…, de petarde, artificii…etc!
În 2009, De Anul Nou, am refuzat toate invitațiile prietenilor la petrecerea dintre ani, ca să stăm acasă cu Athos, pentru că avea o teamă organică de aceste zgomote sinistre!
Am pregătit masa pentru noi, și, desigur, lângă noi, pentru Athos, dar, și pentru prietenii dragi, care, veneau tot timpul la noi, după miezul nopții!
Cam pe la ora 19.00,

Athos a vrut să iasă afară, era normal, pentru că toată ziua stătuse în casă…, avea și el treburile lui…! Era liniște, nu se mai auzeau pocniturile de petarde…!
Am lăsat ușa deschisă, m-am gândit că dacă îl va speria ceva, va fugi și va intra în casă! Eu aveam ceva la cuptor…, a durat cam 30 de secunde…, maxim…, până când m-am dus în bucatarie…, care, este la parter…! Am ieșit grăbită să văd ce face scumpul meu, Athos…, nu era pe nicăieri…! L-am strigat pe Petre, i-am spus că nu îl găsesc pe Athos! A venit
cu lanterna, l-am căutat toată curtea…, Athos…nu era! Începuse să plouă…, m-am gândit…, Doamne, unde o fi…, și…, m-am gândit să mă uit după balansoar, acolo mai stătea cu mine vara când citeam….! Athos, era întins în spatele balansoarului, nu știam de ce vrea el să stea acolo, când, începuse să plouă…, Athosul meu drag, era mort lângă balansoar…, am pus mana pe el, nu mai mișca…, am început să plâng…, eram distrusă! Petre, l-a sunat pe un vecin, care este veterinar…, un om deosebit, vine imediat de fiecare dată când îl chemăm…, eu plângeam, îl rugam să facă ceva, și mi-a spus, cu o suferință de neputință în ochi…, doamnă…, Athos a făcut infarct…, este mort, sigur l-au speriat petardele…! Toți erau îngroziți, pentru că știau cât îl iubesc pe Athos!


Eram distrusă, cum să se întâmple așa ceva, în fracțiune de secundă…?
Nu credeam că este real…, plângeam…, Petre, nu mai știa cum să mă liniștească! A chemat 3 vecini, ca să vina să sape groapa în grădină, între meri…! Apoi, a început să ningă…, până dimineața, era totul acoperit cu zăpadă! Petre, nu îmi spunea unde este Athos îngropat…! A fost cumplit, 3 zile, nu am mâncat, nu puteam să dorm, plângeam într-una…, și, dragul de Petre, l-a sunat pe unul dintre prietenii noștri de suflet, Moșumare, i-a zis, Moșumare, mă, te rog, fă cumva și găsește-mi un câine care să semene cu Athos, că îmi moare Ana…! Moșumare, împreună cu Dl Zugrăvescu, au plecat tocmai la Vâlcea, la fata Dumnealui, și mi-au adus-o pe Tarra! Până la Vâlcea, sunt cam 70 de km…, iar acești doi oameni, prieteni de mare suflet, s-au deranjat pentru ca eu să nu mai sufăr! Cum să nu îi iubesc, îi voi iubi și îi
voi prețui toată viața mea!

După ce ne-am mutat la casa de vacanță, pentru că Petre fusese grav bolnav…, Athos, era aici, marea mea bucurie, mă ajuta să nu mă simt singură, pentru că nu cunoșteam pe nimeni, stăteam numai în curte! Iar el…, avea ceva special, se juca, alerga, îmi umplea un gol în suflet! ”, a povestit Ana, soția lui Petre Magdin.  

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si