Close sidebar
Close sidebar

Sotul Ilenei Ciuculete, distrus de vestea mortii artistei. Primele imagini cu Cornel Gales. Barbatul este impietrit de durere si nu poate schita niciun gest. A luat sedative ca sa poata sta pe picioare

Papparazii WOWbiz au surprins, la putin timp dupa moartea artistei Ileana Ciuculete, imagini cu sotul acesteia.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul era impietrit de durere, cu lacrimile curgandu-i siroaie pe fata. Cornel Gales nu a putut sa faca nicio declaratie, din cauza efectului sedativelor pe care le luase marti seara, dupa ce s-a intamplat tragedia.

La scurt timp dupa moartea Ilenei Ciuculete, Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii WOWbiz, a vorbit cu sotul artistei, acesta fiind devastat de trecerea in nefiinta a acesteia.
”Nu mai supara pe nimeni, lasati-o pace. Madalin e greu, e greu, dar eu raspund. Trebuie sa ma sune sita A plecat Ileana, Cu ce sa ma ajuti Madalin? Ai apa vie? Cu ce sa ma ajuti? Ai apa vie sa-i dau zanicii sa se trezeasca. Uite, e aici, dar nu vrea sa vorbeasca nici cu tine.”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Pe 21 februarie a debutat o ciroza din hepatita C, dintr-o data, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. Dupa aceea a debutat asta, a facut analize si s-a dat totul peste cap, pana acum doua ore cand s-a dat totul peste cap.

Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus ca se ia de la manichiura, pedichiura, operatii, sange, sex.

Acum a plecat, n-a mai suportat nimic,  n-a mai stat Ni s-a spus ca e singura chestie. Dar cand este activata e atat de activata i-a spart tot ficatul, venele in el, i l-a marit pana l-a spart. Am vazut Iadul. Nu a mai putut sa faca nimic.

Madalin, daca ai vie apa vie, ajuta-ma. Da-mi si mie apa vie, o picatura pentru zana mea. Atat vreau.”, a spus Cornel Gales, pentru WOWbiz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI