Mitch si Courtney Waldron erau casatoriti de doua luni cand au plecat intr-o excursie ce avea sa le schimbe viata pentru totdeauna. Cei doi au mers intr-o excursie in aer liber, cand un accident groaznic a avut loc.

Citeste si: A incercat sa ii omoare bebelusul fratelui sau pentru ca o deranja. Nu o sa iti vina sa crezi ce i-a putut pune in biberon

Mitch a facut un foc de tabara, iar cand acesta incepea sa dea semne ca se va stinge, barbatul a turnat mai multa benzina pe foc. A pus atat de multa, incat fata si parul  lui Courtney, care statea in jurul focului, s-au aprins ca o torta.

,,Ma durea. Strateam acolo si imi dadeam constant palme, incercand sa scap de flacari. Cedeam ca o sa mor”, a declarat tanara. Mitch a sunat la urgente spunand: ,,Doamna, sotia mea arde. Va rog, grabiti-va. Am facut un foc de tabara care a explodat. Avem nevoie de ajutor… A fost prostesc din partea mea.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pana cand a ajuns la spital, 40% din fata si suprafata corpului ei erau arse, chiar si mainile, fiindca incercase sa isi stinga focul de pe fata cu ele. A petrecut 51 de zile in spital, a trecut prin 20 de operatii pentru a i se repara fata si corpul, si, totusi, inca este desfigurata.
La doua saptamani dupa ce a fost externata, sotul i-a spus ca o lasa sa creasca fetita in varsta de 4 ani singura, si sa-si plateasca facturile medicale in valoare de 2 milioane de dolari, tot singura.

Barbatul si-a parasit sotia si fiica, care nu aveau nici unde locui.

Din fericire oamenii le-au auzit povestea si au strans bani, construindu-le apoi celor doua o casa in care s-au putut muta repede. Cu ajutorul oamenilor si-a platit si facturile medicale.
In ciuda sirului de ghinioane, femeia crede acum ca faptul ca sotul ei a plecat a fost o binecuvantare: ,,Cred ca daca el ar fi ramas, m-ar fi tras in jos. Nu as mai fi fost atat de puternica, asa cum sunt azi, si nu as fi facut atat de multe progrese. Sprijinul pe care l-am primit de la oameni a fost incredibil. Sunt atat de binecuvantata. Cand ma uit in oglinda, inca ma vad pe mine, in sufletul meu stiu ca sunt la fel de frumoasa ca inainte.”

Sursa: stiri.rol.ro
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si