Patrick și Ionuț sunt pe cale să declanșese un scandal monstru, iar Nona încearcă să îl convingă pe iubitul ei să nu o mai compare pe Patricia cu Ionuț. Patrick începe să îi aducă acuzații Nonei, iar motivul este chiar Ionuț, între cei doi fiind declanșat un scandal.

Citește și: VIDEO- Larisa din „Casa Iubirii” încă se mai gândește la fostul ei iubit: „Aștept să văd dacă-mi scrie”

După ce Nona și Patrick s-au despărțit, Patrick a fost foarte apropiat de Patricia, ba chiar a sărutat-o sub ochii Nonei.
”Nu o compara pe Patricia cu Ionuț, iubire. Nu poți. Tu ai dansat cu ea, tu m-ai lăsat pentru ea”, a spus Nona.

Citește și: Nona va izbucni în lacrimi. Ce anume a deranjat-o la comportamentul lui Patrick

Nona va izbucni în lacrimi. Ce anume a deranjat-o la comportamentul lui Patrick

Momente dificile pentru Nona și Patrick. Concurenta va izbucni în lacrimi după ce partenerul ei va avea un comportament deplasat față de Erisa.

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni  Casa Iubirii  continuă în forță la Kanal D. Concurenții au parte de clipe romantice, dar și de răsturnări uluitoare de situație. Nona va izbucni în lacrimi, deoarece este deranjată de comportamentul lui Patrick, iar cei doi își vor răspunde cu aceeași monedă.


Cei doi ajung să se certe din cauza geloziei, după ce Patrick va avea un anumit comportament față de Erisa.

Citește și:  Radu a fost avertizat de către Andreea Mantea: ”O faci pe victima”

Întrebată de Andreea Mantea dacă a deranjat-o comportamentul lui Patrick față de Erisa, Nona nu a vrut să recunoască faptul că se simțea rănită după ce partenerul ei a dansat lasciv cu noua concurentă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Războiul continuă între Bianca și Nona: ”Nu pune mâna pe mine”. Cele două și-au aruncat replici acide în gala de duminică

Tot în ediția de luni, Ionuț va merge în casa fetelor, acolo unde nu ezită ă se apropie de Nona, cea care afirmase că l-ar fi admirat la început.

Războiul continuă între Bianca și Nona: ”Nu pune mâna pe mine”. Cele două și-au aruncat replici acide în gala de duminică

Bianca și Nona au lăsat prieteni și au devenit rivale. Bianca este de părere că Nona s-a folosit de ea, iar apropierea ei de Patricia a fost cea care a umplut paharul.

Nona a preferat să încheie prietenia cu Bianca după ce aceasta a vorbit într-un mod nepotrivit de ea, atât pe live, cât și în ”   Casa Iubirii   ”.

 

 

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si