O statuie a președintelui rus Vladimir Putin, cu o formă bizară care amintește de organul sexual masculin, a fost instalată în localitatea Bell End din Anglia, potrivit The Sun.

Potrivit autorităților locale, statuia îl comemorează pe liderul războinic al Rusiei drept „Bellend of the Year”, în semn de protest împotriva invaziei Ucrainei.

Citește și: Medvedev a anunțat care sunt "țintele legitime" ale Rusiei. Ce țări NATO sunt pe lista neagră

Efigia a apărut cu două zile în urmă în centrul localității Worcestershire, alături de coșuri de ouă pe care trecătorii le pot arunca în imaginea liderului de la Kremlin.

Miniaturi ale statuii, de vânzare pentru ajutorarea Ucrainei

Organizatorul protestului, care a dorit să rămână anonim, a spus: „Trebuia să decernăm cuiva premiul Bellend of the Year și am considerat că există o persoană care a atras atenția universală în acest an – și acesta este Vladimir Putin".

„Poți să arunci cu ouă în statuie", era mesajul postat lângă soclu, ceea ce oamenii au făcut-o de bună voie, potrivit The Sun.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Fenomenul incredibil care se produce în țara noastră: Stânca care se mișcă singură pe timpul nopții

„Ideea a fost foarte bine primită", spune creatorul statuii cu formă de penis. O persoană a spus: „Am crezut că este șeful meu pentru o secundă”.

Miniaturi ale statuii, realizate de doi artiști britanici, vor fi vândute în sprijinul unei organizații caritabile care sprijină refugiații ucraineni.

statuie putin

„Ideea a fost foarte bine primită", spune creatorul statuii cu formă de penis.

[Sursa foto: The Sun]

Vladimir Putin, întâlnire cu generalii la Kremlin

Vladimir Putin s-a întalnit vineri cu generalii care coordoneaza intreaga armata a Rusiei, dar si razboiul din Ucraina, pentru a discuta despre situatia luptelor de pe front.

Ședința a venit ca urmare a faptului că victoriile lipsesc de ceva vreme in bataliile pe care soldatii rusi le duc in diverse teritorii ucrainiene.

Vladimir Putin le-a cerut generalilor sa ii dea recomandari pentru deciziile pe care sa le ia cu privire la evolutia razboiului din Ucraina.

Citește și: Rusia exclude un armistițiu de Crăciun. Sistemele de apărare Patriot, motiv de noi atacuri în Ucraina


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si