Mai este foarte putin timp pana la concertul pe care Stefan Stan il va sustine la Londra, pe 26 mai, eveniment prin care artistul isi lanseaza cea mai recenta piesa: „Orice, oricand”. Pregatirile sunt in linie dreapta, Stefan Stan petrece foarte mult timp la repetitii, impreuna cu trupa sa.

„Ne petrecem cinci-sase ore zilnic in studio, repetam, stabilim totul in cele mai mici detalii. In Londra ne asteapta o comunitate de romani foarte receptiva la muzica de acasa, ma bucur ca am si sprijinul fanilor mei de acolo.

Sunt sigur ca va fi o experienta extraordinara pentru toti cei care vor fi prezenti la concert”, spune Stefan Stan.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Artistul este fericit ca alaturi de el, la concert, va avea si un fan adevarat, castigatorul concursului pe care l-a lansat recent impreuna cu Radio Impuls.

Castigatorul acestui concurs il va insoti pe artist la Londra si va putea vedea cum se desfasoara repetitiile pentru concert, pregatirile in detaliu, va lua pulsul emotiilor chiar din mijlocul evenimentelor, alaturi de indragitul artist si de toti membrii trupei acestuia.

Va exista chiar un moment in care castigatorul se va afla pe scena, alaturi de Stefan Stan.

Concursul se desfasoara pe pagina oficiala de Facebook a artistului, iar doritorii se pot inscrie in cursa printr-un material video, in care interpreteaza o parte sau toata piesa „Orice, oricand”. Paticipantii la concurs au la dispozitie canalul de youtube al artistului pentru varianta karaoke a piesei: https://www.youtube.com/c/StefanStanPersonalChannel .Va

fi desemnat castigator autorul materialului video care va primi cele mai multe like-uri, chiar pe pagina oficiala de Facebook a artistului.

„Haideti sa ne distram, nu trebuie sa aveti o voce perfecta, ci sa se simta ca va place muzica J; cu un singur refren sunteti mai aproape de Londra! La cat mai multe like-uri!”, isi indeamna Stefan Stan fanii sa se inscrie la concurs.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si