Pe Ștefania o știe toată lumea din emisiunea matrimonială de la Kanal D, însă nimeni nu a văzut-o într-o astfel de ipostază sexy.

Citeste si: Nuntă în echipa ”Casa Iubirii”. Îndrăgita prezentatoare, Andreea Mantea, prinsă cu inelul pe deget

Fosta concurentă de la "Casa Iubirii" are un trup de gazelă și i se potrivește de minune postura de model, scrie KanalD.ro.

Ce tatuaje are Stefania pe corp

Tânăra, îmbrăcată într-un costum de baie extrem de sexy, a defilat prin platou, iar Mitoșeru nu a putut trece cu vederea tatuajele pe care tânăra le are în niște zone foarte evidente. Ștefania a explicat ce reprezintă tatuajele pe care și le-a făcut.

Citeste si: Ștefania, primele declarații după ce a fost eliminată din Casa Iubirii. "Te invit să îmi spui direct ce ai simțit pentru mine"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Diavolul nu doarme”  și  ”Sunt o femeie al dracu de puternică”, sunt cele două mesaje pe care Ștefania le are tatuate pe trup.

Stefania, în platoul emisiunii Teo Show

[Sursa foto: Kanal D]

Ce spune Ștefania despre eliminarea din "Casa Iubirii"

Ștefania a făcut primele declarații după ce a fost eliminată din Casa Iubirii și spune ce a discutat cu Cristian după ce a plecat.

Ștefania și Cristian au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din "Casa Iubirii", însă relația lor nu a durat prea mult. La scurt Timp după ce Cristi a fost descalificat, acesta a decis să se despartă și de Ștefania, iubita lui.

Citeste si:  Surprizele se țin lanț în Casa Iubirii! Larisa și Ionuț par să formeze un cuplu

"A fost un șoc mesajul de despărțire primit de la Cristian. Într-un fel mă așteptam, dar în alt fel nu, că simțeam, dar speram să nu se întâmple. Nu am putu să mă exteriorizez, nu îmi place.

Am ținut în mine foarte mult, a fost o săptămână foarte stresantă pentru mine.(...) Cristian, te invit alături de mine și de Bianca la Culisele Iubirii, să îmi spui direct și să fii asumat în legătură cu ceea ce ai simțit pentru mine. Te pup dulce.", a mărturisit Ștefania, în platoul WOWbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si