Close sidebar
Close sidebar

Știrile Kanal D de la ora 12:00, lider absolut de audiență

Știrile Kanal D de la ora 12:00 au înregistrat ieri cifre de top, ce au plasat stația pe primul loc pe toate targeturile monitorizare.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol

Marți, în intervalul de difuzare 12:00 – 13:00, Kanal D s-a clasat pe primul loc pe toate targeturile, înregistrând 1.9% puncte de rating, și 15.3% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, 1,5% rating și 12.0% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, și 1.4% rating și 17.1% cotă de piață, pe targetul Comercial (21-54 Național ABCD), conform datelor furnizate de Kantar Media. 

Citeste si: Record la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un concurent a oferit răspunsul la două întrebări în doar o secundă! „Cred că este un record la Jocul cuvintelor”

Materialele prezentate în cadrul grupajului informativ Kanal D de marți, prezentate de Ilinca Obădescu, au fost urmărite de o medie de 331.000 de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 12:18, a adunat în fața micilor ecrane 385.000 de telespectatori.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI