Close sidebar
Close sidebar

Stiti ce este spuma care se aduna in apa in care fierbe carnea? Greseala pe care o fac toate gospodinele

De cele mai multe ori, atunci cand punem carne la fiert, deasupra apei se formeaza o spuma, care nu reprezinta altceva decat proteine supuse procesului de coagulare

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ceea ce putina lume stie este faptul ca atunci cand carnea este pusa la fiert initial in apa rece, aceste proteine, dar si sarurile minerale, se dizolva apa. In cazul in care carnea e pusa deodata in apa clocotita, ele raman predominant in carne.

Nu toata spuma trebuie inlaturata, ba dimpotriva, aceasta ii da un gust deosebit mancarii. Exceptie face spuma de culoare inchisa, care trebuie inlaturata, deoarece contine celule de sange, noteaza culinar.bzi.ro.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru a obtine o supa gustoasa, e recomandat sa puneti carnea la fiert cu apa rece. Daca vreti sa folositi doar carnea, o puteti pune direct in apa fierbine.  Totodata, daca vreti ca spuma sa nu se ridice la suprafata, puneti in vasul in care fierbeti carnea o ceapa.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI