Ceea ce putina lume stie este faptul ca atunci cand carnea este pusa la fiert initial in apa rece, aceste proteine, dar si sarurile minerale, se dizolva apa. In cazul in care carnea e pusa deodata in apa clocotita, ele raman predominant in carne.
Nu toata spuma trebuie inlaturata, ba dimpotriva, aceasta ii da un gust deosebit mancarii. Exceptie face spuma de culoare inchisa, care trebuie inlaturata, deoarece contine celule de sange, noteaza culinar.bzi.ro.
Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro
Pentru a obtine o supa gustoasa, e recomandat sa puneti carnea la fiert cu apa rece. Daca vreti sa folositi doar carnea, o puteti pune direct in apa fierbine. Totodata, daca vreti ca spuma sa nu se ridice la suprafata, puneti in vasul in care fierbeti carnea o ceapa.