„Attenzione borseggiatrici! Attenzione pickpocket!” (Atenție, hoți de buzunare).

Italianca Monica Poli, spaima hoților de buzunare. Cunoscută pe internet după celebrele strigăte: „Attenzione borseggiatrici! Attenzione pickpocket!”  

Este strigătul devenit viral pe internet după ce o femeie din Veneția a început să filmeze hoții de buzunare care acționează pe străzile Italiei. Femeia face parte dintr-un grup de voluntari a căror misiune este să atenționeze turiștii atunci când bunurile lor sunt în pericol.

Monica Poli este cea care se află în spatele videoclipurilor de zeci de milioane de vizualizări. Femeia patrulează zilnic zonele turistice, iar atunci când cineva i se pare suspect, scoate telefonul și îl filmează. Mulți o iau la fugă atunci când sunt prinși în flagrant.

De-a lungul timpului femeia a avut parte de tot felul de incidente fiind atacată sau scuipată de hoții pe care îi filma.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Sfânta Parascheva 2024. Ce nu e bine să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 14 octombrie- wowbiz.ro

În ciuda pericolului la care se expune, Monica este decisă să își continue lupta.
Îndemnul Monicăi a devenit atât de faimos, încât a fost transformat în melodii și a ajuns să fie ascultat la un festival internațional de muzică.

Videoclipurile devenite virale au ajuns și în atenția vicepremierului din Italia care a felicitat o pe femeie pentru inițiativă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si