Close sidebar
Close sidebar

Subiecte Română BAC 2021 sesiunea august - septembrie: Barem de corectare

Subiecte Română BAC 2021 sesiunea august - septembrie. Sesiunea august-septembrie din cadrul examenului de Bacalaureat 2021 a început pe 16 august, cu prima probă scrisă, mai exact la Limba și Literatura Română. După incheierea examenului de Bacalaureat 2021, vom publica subiectele și baremul de corectare, care va fi afișat pe aceeași dată, la ora 15:00.

Alina Raducu,

Subiecte Română BAC 2021 sesiunea august - septembrie: Barem de corectare [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Subiecte Română BAC 2021 sesiunea august- septembrie. UPDATE: Au fost publicate subiectele și baremele de corectare:

Cum arată baremele de corectare

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Astfel, elevii din clasele terminale care nu au putut sa sustina examenul în sesiunea de vară, din motive medicale şi nu numai, dar şi despre elevii care nu au obţinut rezultatele aşteptate, respectiv au picat examenul atât în sesiunea de vară a acestui an, cât şi în sesiuni din alţi ani.

Subiecte Română BAC 2021 sesiunea august- septembrie: Barem de corectare

Candidații care nu au promovat examenul de Bacalaureat din sesiunea de vară vor putea susţine examenele şi în sesiunea august – septembrie. Participantii vor susține, examenul scris la Proba obligatorie a profilului, examenul scris la Proba la alegere a profilului și specializării, examenul scris la Limba şi literatura maternă sau evaluarea competenţelor lingvistice şi digitale, evaluare care se face doar în anumite cazuri, probele putând fi echivalate.

Subiecte bacalureat Română 2021- profil uman

 

Afișarea rezultatelor pentru probele scrise va fi în 31 august 2021 – orele 12.00 – 18.00, iar depunerea contestațiilor 1- 3 septembrie 2021. Rezolvarea contestațiilor se va efectua pana pe 3 septembrie 2021.

Citeste si: BAC 2021 sesiunea de toamna – Reguli privind desfasurarea examenelor de Bacalaureat

Subiecte Bacalaureat Română 2021- profil real

 

Citeste si: Diplomă de BAC pierdută: Ce trebuie să faci în acest caz?

Calendar BAC 2021- Sesiunea de toamnă

19- 26 iulie 2021- Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe
16 august 2021- Limba și literatura română- proba E.a)- proba scrisă
17 august 2021- Proba obligatorie a profilului- proba E.c)- proba scrisă
18 august 2021- Proba la alegere a profilului și specializării- proba E.d)- proba scrisă
19 august 2021- Limba și literatura maternă- proba E.b)-
proba scrisă
31 august 2021- Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00)
1- 3 septembrie 2021- Rezolvarea contestațiilor
3 septembrie 2021- Afișarea rezultatelor finale la BAC 2021

Când se afișează rezultatele de la Examenul de Baclaureat 2021 sesiunea august-septembrie?

Rezultatele pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2021 ar urma să fie afişate pe 31 august. Rezultatele urmează să fie afişate până la ora 12.00 pentru a permite participanţilor să depună şi contestaţii în aceeaşi zi.

Subiecte Română BAC 2021 sesiunea august- septembrie: Barem de corectare [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Lista actelor necesare pentru înscrierea la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2021

Rezultatele finale la Bacalaureat se afişează pe 3 septembrie

Rezultatele finale ale sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat 2021 se afişează pe 3 septembrie, ceea ce înseamnă că profesorii au la dispoziţie perioada 1-3 septembrie pentru a analiza eventualele contestaţii depuse.

Vă reamintim că nota minimă de promovare, pentru fiecare probă, este 5, iar media finală pentru promovarea examenului este cel puțin.

Însă, pentru a fi declarat promovat la BAC 2021, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ:

- recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;
- susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
- obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI