Larisa nu si-a cunoscut niciodata tatal, iar mama a parasit-o imediat dupa nastere. Crescuta doar de bunicii materni, copila de 16 ani nu a mai putut face fata zbucimului interior care o macina.

Sambata dimineata, de un vecin atarnand in streang de grinda unei anexe gospodaresti. Fata a lasat un bilet de adio in care a explicat pe larg care a fost motivul ce a facut-o sa recurga la acest gest extrem.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tanara ar fi ales sa isi puna capat vietii din dragoste. Ea ar fi cunoscut un baiat de care s-a indragostit si care, la un moment dat, a plecat in straintatate. Potrivit unor surse locale, bunica nu ar fi vazut cu ochi buni relatia nepoatei cu tanarul respectiv.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"In dimineata acestei zile, ora 07.00 un barbat din comuna Teslui a sesizat faptul ca, vecina sa, o minora de 16 ani este spanzurata de grinda unei anexe gospodaresti.

in proximitatea cadavrului a fost gasit un bilet de adio in care isi explica gestul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Olt, Cristian Grigorescu.
 

Sufletul meu, m-a distrus plecarea ta...  Nu am cuvinte sa descriu acest sentiment….

Nu stiu cu ce sa incep…. Am ramas socata cand am aflat, ai fost un copil bun, ai fost o fata luptatoare… Nu stiu de ce s-a ajuns tocmai aici, dar stiu ca acolo sus cineva va avea grija de tine!!!

Ai fost tu mai certareata de fel, si ne cam certam cand ne intalneam, dar pe o alta parte ai fost un copil bun, intelegator si stiu ca nimeni nu te va uita…. Ai stiut cum sa intri in inima cuiva, ai stiut cum sa te comporti, si cum sa vorbesti! Dumnezeu sa te ierte Larisa Cosmina nu te vom uita niciodata! #Condoleante familiei!”, scris o alta prietena, Bianca. 

Citeste mai mult pe olt-alert.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si