Close sidebar
Close sidebar

Suma uriasa pe care i-o cere Gabriela Firea bloggerului Cetin pentru "reparatii morale"! Suma contine 5 zerouri si e in euro

Bloggerul Cetin a publicat chemarea in judecata primita din partea Gabrielei Firea si a dezvaluit suma pe care Primarul General al Capitalei i-o cere.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Gabriela Firea ii cere 100.000 euro bloggerului Cetin pentru publicarea unor „informatii denigratoare” pe care acesta le-ar fi publicat pe site-ul sau incepand cu anul 2016. Primarul General al Capitalei sustine ca cel mai cunoscut blogger din Romania a dus o adevarata campanie impotriva Gabrielei Firea in ultimii doi ani si cere obligarea acestuia eliminarea tuturor informatiilor si fotografiilor publicate dar si prezentarea scuzelor publice fata de cele afirmate.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Incepand cu anul 2016 persoana subsemnatei a format obiectul unei veritabile campanii de denigrare din partea paratului, campanie ce nu a fost justificata nici un moment de vreun temei legal si care mi-a afectat in mod direct, continuu si grav drepturile mele fundamentale la onoare si demnitate”, scrie Gabriela Firea in chemarea in judecata impotriva bloggerului Cetin Ametcea.

Cetin spune ca actiunea Gabrielei Firea este menita sa-i inchida site-ul, unul dintre cele mai vechi si mai importante din lumea blogging-ului.

El a profitat astfel de situatie si a invitat comunitatea sa doneze in continuare cate 3 euro pentru ca site-ul sa poata supravietui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI