Sunt delicioase si se fac usor! Clatite umplute cu muschi tiganesc si cascaval
Ai pofta de ceva elegant, dar usor de preparat? Cu siguranta asta e reteta pe care o cauti. Lasa-ti imaginatia sa zburde si uita de clatitele dulci. Aluatul din care le prepari poate sa serveasca si pe post de fel principal, cu o umplutura delicioasa.
Uite ce iti trebuie:
Ingrediente
Pentru aluat
250 ml apa minerala
250 ml lapte
2-3 linguri
ulei
1 praf sare
Pentru umplutura
150 g cascaval
300 g muschi tiganesc
2 linguri smantana
Mod de preparare
Amesteci toate ingredientele pentru aluat pana cand acesta devine curgator. Le coci în tigaie, apoi le lasi deoparte, acoperite pentru a le pastra calde.
Pentru umplutura, razi cascavalul, tai fasii carnea si le amesteci.
Pastrezi o treime din cantitatea de cascaval. Adaugi smantana, omogenizezi si umpli clatitele cu compozitia obtinuta. Dai la cuptor 20 de minute, iar cu 5 minute înainte de a le scoate presari restul de cascaval pe deasupra.
Uite ce iti trebuie:
Ingrediente
Pentru aluat
250 ml apa minerala
250 ml lapte
2-3 linguriulei
faina cat cuprinde
Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro
Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro
Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro
1 praf sare
Pentru umplutura
150 g cascaval
300 g muschi tiganesc
2 linguri smantana
Mod de preparare
Amesteci toate ingredientele pentru aluat pana cand acesta devine curgator. Le coci în tigaie, apoi le lasi deoparte, acoperite pentru a le pastra calde. Pentru umplutura, razi cascavalul, tai fasii carnea si le amesteci.
Pastrezi o treime din cantitatea de cascaval.
Adaugi smantana, omogenizezi si umpli clatitele cu compozitia obtinuta.
Dai la cuptor 20 de minute, iar cu 5 minute înainte de a le scoate presari restul de cascaval pe deasupra.