Close sidebar
Close sidebar

Suntem sau nu mai buni de sarbatori? Un experiment inedit facut de reporterii stirilor Kanal D!

Suntem, oare, mai buni de sarbatori cum o veche vorba spune?! Ca sa aflam, am facut un experiment. Cati dintre domnii care au trecut astazi prin piata de brazi din Iasi s-au oprit sa o ajute pe colega noastra, aflata la ananghie, vedeti acum!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In prag de sarbatori, ne gandim la noi si nu la semeni. Chiar si-atunci cand n-avem mare lucru de facut, refuzam sa dam o mana de ajutor, iar dovada trista am surprins-o in piata de brazi din Iasi. Se intampla aici, dar ar putea fi oriunde-n tara. Putini sunt cei dispusi sa-i duca unei tinere bradul la masina.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In 30 de minute, doar trei barbati din sase au dat o mana de ajutor. Multi sau putini, decideti dumneavoastra, insa- acum, in prag de sarbatori- experimentul spune multe!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI