Close sidebar
Close sidebar

Sute de femei vin la aceasta biserica din Capitala pentru a-si indeplini dorintele. Se spune ca Icoana Sfantului Antonie cel Mare face adevarate minuni

O biserica din Capitala a devenit tot mai cautata de credinciosii care isi cauta sufletul pereche si vor sa-si intemeieze o familie! Multe tinere spun ca minunea vine de la Icoana Sfantului Antonie cel Mare, aflata in lacasul de cult.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Speranta si credinta le poarta pe multe tinere, in fiecare zi de marti, pe o alee mica, ce duce la Biserica Curtea Veche situata in Centrul Istoric al Capitalei.Aici se afla icoana Sfantului Antonie cel Mare despre care se spune  ca e facatoare de minuni. 

Se spune ca  dorintele se-ndeplinesc dupa savarsirea unui ritual pe care credinciosii il respecta cu sfintenie timp de noua zile de marti,  la rand.

In cea de-a zecea zi de marti,  in semn de multumire,credinciosii aduc  la biserica undelemn, faina si paine.Aceste alimente  sunt sfintite de preoti si date, apoi, nevoiasilor.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Laura vine de mult timp la  aceasta biserica si crede cu tarie ca rugaciunile la  Sfantul Antonie cel Mare au ajutat-o sa-si indeplineasca visul: „Dar eu vin la aceasta biserica de peste 20 de ani. Si vreau sa spun ca toate dorintele au fost indeplinite. M-am casatorit cu cine mi-am dorit”.

"Sfantul Antonie cel mare este unul dintre sfintii apreciati foarte mult dee sfanta biserica.

El a ales calea pustniciei de tanar, de mic, de la varsta de 17 ani. Sfantul Antonie cel Mare a reusit sa se lupte foarte mult cu diavolul si l-a biruit”, ne explica preotul.

Daca in acest moment, la Biserica Curtea Veche, credinciosii vin sa se inchine la Icoana Sfantului Antonie cel Mare, in curand,ei vor avea posibilitatea sa se roage la moastele sfantului care  vor fi aduse ,ici, din Franta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI