Close sidebar
Close sidebar

Sylvester Stallone a dat in judecata studioul Warner Bros pentru o suma neplatita de peste 20 de ani

Actorul Sylvester Stallone a dat in judecata studioul Warner Bros pentru ca nu i-a platit o parte din profitul obtinut cu filmul "Demolatorul/ Demolition Man" din 1993, informeaza bbc.com.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit actorului, "Demolition Man" a obtinut cel putin 125 de milioane de dolari si, printr-o intelegere cu studioul, el ar trebui sa primeasca cel putin 15% din suma, scrie news.ro.

Plangerea arata ca "studiourile cinematografice sunt cunoscute pentru lacomia lor" si ca Warner Bros a pastrat banii pe care ii datoreaza lui Sylvester Stallone timp de mai multi ani, fara sa aiba vreo justificare legala.

Studioul Warner Bros nu a transmis niciun punct de vedere in privinta procesului.

Plangerea lui Sylvester Stallone mai arata ca reprezentantii lui au discutat, in 2014, despre suma pe care trebuie sa i-o plateasca Warner Bros, iar studioul a transmis ca nu ii datoreaza nimic actorului, pentru ca "Demolition Man" a pierdut 66,9 milioane de dolari.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Sylvester Stallone a contestat raspunsul Warner Bros, iar in aprilie 2015 studioul i-a trimis actorului un cec in valoare de 2,8 milioane de dolari.

"Warner Bros a pastrat banii datorati companiei lui Sylvester Stallone, Rogue Marble, timp de mai multi ani, spunandu-i, fara nicio justificare, ca nu ii datoreaza nicio parte din profit", arata plangerea.

in procesul intentat la Curtea Suprema din Los Angeles, starul hollywoodian cere contabilizarea incasarilor filmului, precum si plata unor despagubiri si unor dobanzi.

Actiunea legala cere, de asemenea," incheierea acestei practici pentru toti artistii care asteapta sa fie platiti de Warner Bros, dupa ce studiul a avut incasari datorita muncii lor".

Sylvester Stallone a aparut in "Demolition Man" alaturi de Wesley Snipes.

Cei doi au interpretat rolurile unui politist si unui infractor care sunt criogenati si readusi la viata in viitor, intr-o lume in care nu exista nelegiuiri.

Sylvester Stallone, nascut pe 6 iulie 1946, a devenit cunoscut pentru roluri principale in filmele de actiune din francizele "Rocky" si "Rambo". A primit trei nominalizari la premiile Oscar, in 1977 si 2016, la categoriile "cel mai bun scenariu" si "cel mai bun actor", pentru "Rocky" (1976), si pentru "cel mai bun actor in rol secundar", pentru "Creed" (2015).

in anul 2016, a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar in filmul "Creed", iar in 1992 a primit un premiu César onorific.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI