Anuntul ca Sylvester Stallone a murit a fost preluata rapid de site-urile de stiri si a aparut pe pagini de Facebook din toata lumea. Nu se cunosteau  multe detalii despre ce s-a intamplat cu indragitul actor, insa circula zvonul ca ar fi fost vorba de cancer de prostata si ca Sylvester Stallone a murit, scrie wowbiz.ro. Pana la urma s-a dovedit a fi o stire falsa.

Sylvester Stallone nu a murit!

Nu este prima oara cand a aparut, in mediul online, stirea ca Sylvester Stallone a murit.  Aceste informatii au mai fost publicate si in toamna anului 2016, cand  s-a scris ca ar fi murit intr-un accident de masina.

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Sylvester Stallone "macinat" de cancer

In urma cu doar cateva luni, pe net au aparut imagini cu Sylvester Stallone care aparea "macinat" de cancer, fara par si foarte trist. Fanii au crezut ca actorul este pe moarte, insa in realitate imaginile au fost realizate pe platourile de filmare, unde Sylvester Stallone filma continuarea seriei "Creed", in care joaca rolul batranului Rocky Balboa. Dar cu toate acestea, au fost multi care au crezut ca Sylvester Stallone a murit sau va muri in curand, fiind foarte bolnav.

Sylvester Stallone, acuzat ca ar fi agresat sexual si amenintat o adolescenta

Actorul a fost acuzat recent ca ar fi agresat sexual si amenintat o adolescenta de 16 ani, in 1986, cand era in Las Vegas. Sylvester Stallone a negat acuzatiile.

"Aceasta este o poveste ridicola, categoric falsa. Nimeni nu stia despre aceasta poveste pana sa fie publicata astazi, inclusiv domnul Stallone. Niciodata nu a fost contactat de autoritati sau de altcineva in legatura cu aceasta problema", a spus un reprezentant al lui Stallone.

Tanara a sustinut ca incidentul a avut loc la hotelul Las Vegas Hilton, unde Sylvester Stallone, despre care s-a zvonit ca ar fi murit, filma "Over the Top". Ea a mers in camera lui de hotel si a acceptat sa intretina relatii intime cu el. Stallone i-ar fi propus sa li se alature si al doilea barbat, ea a refuzat, dar actorul nu ar fi ascultat-o si l-a adus pe Mike De Luca, garda lui de corp. Intr-un final, tanara nu a mai depus plangere pentru agresiune.

Nascut pe 6 iulie, 1946, la New York, Sylvester Stallone a devenit cunoscut in intreaga lume dupa ce a jucat in filmele de actiune Rocky si Rambo.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sylvester Stallone a scris scenariul filmului "Rocky" dupa ce a vazut un meci intre celebrul Muhammad Ali si Chuck Wepner, un luptator necunoscut la acea ora. Wepner a reusit sa reziste loviturilor lui Ali si sa il puna la podea pe campion, ceea ce l-a inspirat pe Stallone si in trei zile a scris scenariul filmului.

sursa foto: Hepta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si