Tânărul în vârstă de 19 ani care a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă, după aproape două zile de la atacul sângeros.

Vinovatul, un licean în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul Militar din Craiova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Criminalul a ucis și o copilă de 14 ani în același loc, după ce ar fi fost martora scenelor incredibile.

Elevul a mărturisit că se temea că fata va merge la autorități să le povestească tot ce a văzut.

Incidentul cutremurător a avut loc marți, iar cadrele medicale l-au băgat direct în operație pe tânărul rănit. El a pierdut patru litri de sânge, iar lupta între viață și moarte a fost una greu de dus.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- „Am scos maceta din rucsac”. Modul halucinant în care a fost prins liceanul care a înjunghiat-o pe Melisa, în Grădina Botanică. Zâmbea și era calm

Cum se simte tânărul de 19 ani?

Potrivit cancan.ro, tânărul înjunghiat, Emanuel, a reușit să articuleze câteva cuvinte, însă încă nu poate vorbi cursiv. Este conștient de situație și știe de ce se află la spital. 

Băiatul ar fi întrebat despre iubita lui, prin semne, dar încă nu știe că Melisa a murit în urma atacului, mai menționează sursa citată anterior.

Cum a fost surprins atacatorul de la Grădina Botanică? Tânărul zâmbea și era calm

Liceanul a fost prins și încătușat de oamenii legii la scurt timp după ce a comis faptele șocante. 

Melisa și un băiat de 19 ani se plimbau pe aleile din Grădina Botanică din Craiova atunci când agresorul ar fi trecut pe lângă cei doi și, la un moment dat, actualul iubit al

fetei i-ar fi spus acestuia că se uită ciudat la tânăra de 14 ani. La scurt timp s-a iscat o ceartă, iar victima i-a dat o palmă agresorului.

Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac”, a fost prima declarație pe care adolescentul ar fi dat-o în fața anchetatorilor, conform  Ziarul de Iași.

Conform unor surse judiciare citate de Ziarul de Iași, atacatorul ar fi povestit în fața anchetatorilor cum l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani și cum i-a luat viața fostei sale iubite.

Citește și: Familia băiatului înjunghiat în Grădina Botanică cere ajutorul oamenilor pentru sânge

Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul”, a mai declarat agresorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si