Cazul politistului abuzator a socat comunitatea din Magurele, localitate in care acesta a locuit dintotdeauna. Eugen Stan a locuit aici cu fosta si actuala sotie si tot aici traiesc fratele lui geaman si tatal sau, „Nea Stanica”, cum este acesta cunoscut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conform evz.ro, tatal politistului locuieste in apropierea casei in care a stat Valentin Ceausescu, langa gradinita din localitate si la doi pasi de primarie si sediul Politiei Magurele. Nea Stanica a fost tot sofer – l-a dus cu masina pe directorul Institutului de Fizica Atomica Magurele. In plus, el a fost sofer la Primarie si chiar la gradinita, spune un vecin al acestuia.

Familia politistului abuzator este foarte credincioasa

Vecinii au declarat pentru Evenimentul Zilei ca familia politistului este extrem de rusinata de comportamentul acestuia. „E o rusine si pentru ei. Pai, oamenii astia sunt credinciosi, merg la biserica, iar domnul Stanica este un fel de dascal acolo, ca il vad mereu cand e vreo inmormantare sau parastas”, au mai spus vecinii.

Eugen Stan a fost identificat, la inceputul acestei saptamani, ca fiind autorul agresiunii care a avut loc asupra unor minori, intr-un bloc din Drumul Taberei.

Acesta s-a dovedit a fi angajat al Ministerului de Interne, ca sofer al unui sef din Brigada Rutiera a Politiei Capitalei. Se pare ca barbatul nu este la prima fapta de acest gen. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si