Close sidebar
Close sidebar

Tatal presupusului autor al masacrului de la Orlando face dezvaluiri cutremuratoare. Ce l-a infurat atat de tare pe fiul lui incat sa provoace un adevarat macel

Tatal presupusului autor al masacrului din clubul de noapte gay din Florida a declarat ca este socat si ca nu banuia ca fiul sau ar fi planuit ceva, relateaza The Associated Press.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Insa Seddique, tatal lui Omar Mateen din Port St. Lucie, a declarat pentru NBC News ca fiul sau s-a infuriat atunci cand a vazut doi babati care se sarutau, la Miami, in urma cu doua luni, si crede ca acest lucru ar putea avea legatura cu atacul, informeaza news.ro.

"Ne cerem scuze pentru intregul incident... Suntem socati, la fel ca intreaga tara", a spus Seddique, precizand ca incidentul nu are nicio legatura cu religia.

Un oficial democrat de rang inalt, membru al Comisiei pentru Informatii din cadrul Camerei reprezentantilor, a declarat ca oficiali din agentii din domeniul aplicaii legii si comunitatea de informatii verifica ce informatii detin despre atacator.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Reprezentantul Adam Schiff a apreciat ca masacrul "aminteste dureros" de atacul terorist comis pe 13 noiembrie in sala de concerte Bataclan, la Paris.

"In aceasta (duminica) dimineata vor participa la Pride Parade in West Hollywood cu sufletul greu. Cu totii vom masalui in semn de solidaritate cu toti cei care sunt victimele terorismului si urii", a declarat Schiff, citat intr-un comunicat.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI