Close sidebar
Close sidebar

Telenovela cu sfarsit tragic in Dambovita. A decis sa isi paraseasca sotia si sa mearga la amanta, dar s-a trezit cu ambele brate fracturate

Scene teribile vin din Dambovita, unde un tanar a vrut cu orice pret sa-si razbune matusa parasita de sot! A mers peste unchiul sau si noua lui iubita, hotarat sa rezolve problema triunghiului amoros! in urma scandalului, iubaretul s-a ales cu ambele brate fracturate. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar daca telenovelele sud-americane ar fi combinate cu filmele de actiune si tot n-ar iesi un asemenea scandal. Barbatul din imagine, cu ambele maini rupte, s-a despartit de fosta sotie si s-a mutat la o alta femeie. Nepotul l-a pedepsit pentru asta!

„I-a rupt prima mana, l-a trantit de pamant!”

Camerele de supraveghere montate in curtea gospodariei refac filmul scandalului. Nepotul pus pe harta a vrut sa-i ceara socoteala noii femei din viata unchiului sau.

„M-a lovit putin in burta si de cap m-a luat, nu mai tin minte. Am lovituri la cap!”, spune victima.

Cei din jur incearca sa-l potoleasca. Cel mai mult are de suferit chiar unchiul barbatului.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

„L-a luat din usa magazinului, l-a trantit cu capul de poarta. Ce sa mai faci? Sa nimeresc sa sun la 112. N-am putut!”

Unchiul este hotarat sa-si apere viitoarea sotie, asa ca apare de dupa casa cu o bara metalica. Nepotul nu se sperie. Il impinge pe barbat la pamant si fura arma. Martora la aceste scena a fost si o fetita de numai 5 ani!

„Fetita tipa in gura mare! A luat-o baiatul celalalt in brate! Asa tremura copilul, de nu mai putea”, spune tatal femeii atacate.

Tanarul a fost convins cu greu sa paraseasca gospodaria!

La putin timp dupa incheierea scandalului, un echipaj SMURD a fost chemat pentru a le acorda ingrijiri ranitilor.

Oamenii spun ca au mai primit mesaje cu amenintari si inainte de scandalul petrecut aseara!

Cei doi sustin ca au facut pana acum reclamatii la politie, insa fara niciun rezultat. Dar sunt hotarati sa-si caute dreptatea pana la capat.

„Maine, poimaine ne omoara in casa! Deja ne trimitea amenintari ca vine noaptea, ne pazeste!”, spune victima.

In ciuda tuturor amenintarilor, vor sa ramana un cuplu! E semnul ca dragostea nu tine cont de greutati. Nici macar de agresiuni!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI