Există atât de multe tendințe în materie de frumusețe, iar dacă ești sinceră cu tine însăți, nici tu nu știi de unde să începi. Astăzi îți prezentăm 5 idei pentru a realiza un machiaj de seară elegant.

Machiajul pentru un eveniment monden de seară pare complicat și solicitant. În realitate, respectând câteva reguli simple și știind cum să folosești nuanțele potrivite pentru tenul tău și culoarea ochilor, nu este atât de dificil să realizezi un machiaj de seară de invidiat.

Citește și: VIDEO- Zambila se află în topul florilor din luna martie

Multe dintre cele mai actuale tendințe de machiaj ale anului se referă la ”a fi cea mai strălucitoare și plină de culoare”.

Machiajul de seară necesită anumite ”accente” de senzație: un pic de strălucire, ochi care ies în evidență și buze seducătoare. Totuși, nu este momentul să te machiezi "au naturale" (dacă nu cumva asta este preferința ta) în schimb, este timpul să scoți la iveală cele mai bune produse pentru ten, ochi și buze pentru a crea un look de seară care va întoarce capete- și te va face să te simți ca o zeiță glam.

Citește și: VIDEO- Antreprenorii sunt dispuși să ofere recompense pentru cei care le recomandă noi angajați

Te întrebi care sunt cele mai actuale tendințe în materie de machiaj pentru 2023? Pur și simplu, este vorba despre look-uri naturale și luminoase, așa că pregătește-te să strălucești anul acesta!

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii, transformare incredibilă! Cum arată acum concurenta

Acestea fiind spuse, unele dintre look-urile în tendințe fac apel și la laturile noastre mai minimaliste, de la fondul de ten care îmbunătățește tenul până la ambalajele eco-minded. Citește mai departe pentru a afla care sunt look-urile de machiaj ale anului 2023 (până acum) și cumpără pensule machiaj, potrivite stilului pe care ți-l dorești.

Citește și: Aurul și diferitele sale roluri în viața oamenilor

Machiaj de seară cu sclipici

Fie că este vorba de Revelion, ziua de naștere a celei mai bune prietene sau pur și simplu o ieșire în oraș, machiajul de seară cu sclipici pentru ochi poate fi o alegere fantastică. Stilul îndrăzneț nu doar că este la modă, ci mai este de asemenea, un mod minunat de a face ochii căprui să iasă în evidență.

Machiajul de seară cu sclipici pentru ochi intensifică privirea și adaugă strălucire machiajului. Perfect pentru o ieșire în club.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: 10 accesorii care îți fac mașina mai frumoasă

Reflectând lumina, sclipiciul îți pune în evidență fața, îți subliniază tenul și-ți poate conferi un look feeric. Aplicarea este ușoară, dar trebuie să ai grijă să combini cu grijă nuanțele. Dacă în timpul zilei tendința de top este efectul sirenă, cu sclipici albastru, roz și violet, noaptea plonjează-te în auriu, argintiu, bronz, holo și auriu-roz.

Citește și: Nu știi ce să-i cumperi în luna lui Mărțișor? Înscrie-o la cursuri IT online și oferă-i nu doar un cadou, ci o carieră!

Culorile și stilul de machiaj cu farduri de ochi cu sclipici trebuie alese în funcție de eveniment. Se aplica pe toată pleoapa, în centru, de-a lungul liniei inferioare sau în colțul interior al ochiului. Cu tehnica potrivită obții un machiaj de seară cu sclipici perfect!

Blush-ul s-a întors! Și este mai îndrăzneț ca niciodată!

Chiar și fardul de obraz cu o nuanță exagerată- este una dintre cele mai noi tendințe de machiaj din acest sezon. Alegerile de culori mai luminoase, cum ar fi piersic îndrăzneț și roz accentuat, sunt în centrul atenției în acest moment, fiind ușor de realizat acasă. Cheia acestui look este să folosești mai puțin produs pe pensulă, dar să nu-ți fie teamă de intensitate.

Citește și: Untișorul. Ce este și cum se mănâncă această plantă

Fardul de obraz a cunoscut o renaștere în ultimii ani, cu opțiuni de cremă ușor de estompat și metode de aplicare care, mai mult decât atât, fac obrajii romantici și roz. A existat un moment în care era vorba doar de bronzer și iluminator, dar fardul de obraz este din nou în vogă și mai îndrăzneț ca niciodată.

Makeup No-makeup 

Machiaj simplu de seară- o tendință care poate fi realizată și acasă. Se recomandă folosirea unei creme hidratante pentru față în combinație cu fondul de ten pentru a uniformiza tenul. După cum se spune: mai puțin înseamnă mai mult. Pentru acest machiaj simplu de seară, te vei concentra pe evidențierea frumuseții tale naturale.

Citește și: VIDEO- Liza Panait, colecție dedicată reginei Maria

  • Pasul 1: Definește-ți sprâncenele

Folosește Creionul Eveline Cosmetics Brow Styler 3in1 Multifunction de pe MAKEUP pentru a mări volumul sprâncenelor tale, dar păstrând aspectul natural. Apoi, folosind o pensulă mică, continuă cu un corector pe partea inferioară a sprâncenelor, cum ar fi Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer, pentru a-ți defini și mai mult sprâncenele.

Citește și: Trei rețete simple și sănătoase cu urzici

  • Pasul 2: Pune-ți în evidență genele

Folosește nuanțe neutre de fard de pleoape, acestea îți vor pune în evidență ochii fără să-ți acopere farmecul natural. Ulterior, aplică câteva straturi de rimel Pupa Mascara Vamp pentru a oferi genelor tale un volum intens și o lungime de invidiat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Trucuri pentru un machiaj regal

Smokey Eyes

Dacă reușești să găsești cele mai bune nuanțe de fard de ochi pentru ochii căprui, machiajul tău va fi uimitor!

Ochii căprui sunt o culoare versatilă și se pot asorta bine cu multe culori, dar unele au tendința de a se potrivi mai bine decât altele. Încearcă un smokey eyes mai deosebit!

Citește și: Horoscopul săptămânii 13- 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

În timp ce versiunea tradițională implică farduri negre și gri, aceste tonuri pot părea prea întunecate și terne pentru ochii căprui. Așadar, în loc de smokey eyes standard, femeile care-și doresc un machiaj de seară pentru ochi căprui ar trebui să încerce o variantă mai caldă a stilului. Bineînțeles, un smokey eyes de culoare maro îți va face ochii mai senzuali și profunzi, iar pentru un pic de farmec în plus, optează pentru auriu. Un smokey eyes auriu rece este modern, elegant și perfect pentru un machiaj de seară pentru ochi căprui seducători.

Citește și: Marinel și Cristina, noi discuții înainte de gala ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa Radu

Buze senzuale din nou în vogă!

Ultimul pas pentru a-ți completa machiajul de seară este să adaugi culoare buzelor. Buzele roșii sunt un aspect clasic de frumusețe asociat cu lumea modei și a eleganței.Nicio altă tendință de frumusețe nu este la fel de atemporală, versatilă și influentă ca rujul roșu, care își pune în valoare puterea de peste un secol. O singură trecere a acestei nuanțe îndrăznețe oferă încrederea de care ai nevoie pentru a deveni orice îți dorești. Machiajul este potrivit pentru orice stil- trebuie doar să găsești nuanța potrivită de roșu și formula preferată de ruj.

Citește și: Prognoza meteo

De la savurarea băuturilor preferate și până la un sărut pasional, rujul Dior Addict Refillable Lipstick va menține machiajul buzelor impecabil, pentru cel puțin 8 ore!Ești pregătită să fii adevărata regină a serii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si