Close sidebar
Close sidebar

Test viral. Poți găsi șarpele ascuns printre sforile din imagine?

O fotografie postată zilele trecute pe o rețea de socializare a devenit virală, mii de utilizatori încercând să găsească rezolvarea problemei. Unde se ascunde șarpele în imaginea de mai jos? Ai doar 7 secunde la dispoziție!

Sorin Negru,

Un nou test bazat pe o iluzie optică a ajuns viral pe internet

[Sursa foto: The Sun]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Toată lumea poate vedea frânghiile din imagine, dar este mult mai greu să găsești șarpele ascuns în această iluzie optică, potrivit The Sun.

Citește și: Test de IQ cu iluzie optică: poți găsi peștele ascuns în maxim 7 secunde?

Este momentul să îți pui la încercare abilitățile de vedere și IQ-ul și să rezolvi acest puzzle complicat.

Ai la dispoziție doar 7 secunde sau mai puțin ca să îți dovedești coeficientul de inteligență. Unde este ascuns șarpele?

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Unde este ascuns șarpele în această iluzie optica? 

[Sursa foto: The Sun]

Testele care îți dezvoltă atenția și concentrarea

În zilele noastre, a avea un coeficient de inteligență (IQ) ridicat este esențial pentru succes.

Există mai multe metode pentru a-ți determina IQ-ul, dar și mai important este să îți dezvolți inteligența prin rezolvarea unor încercări sau puzzle-uri cognitive.

Dacă nu vrei să participi la teste IQ care îți pun sute de întrebări, există și alte opțiuni mai simple pentru tine. Este vorba de teaser-uri mentare, un fel de teste rapide bazate pe iluzii optice sau pe desene special concepute de psihologi.

În imaginea de mai sus este pusă în scenă o adevărată iluzie optică, pentru că un detaliu se află ascuns printre alte elemente asemănătoare.

Provocarea de aici este să detectezi șarpele care se ascunde perfect printre obiectele din acest depozit dezordonat.

Iată rezolvarea la iluzia optică de mai sus

Dacă lumea poate vedea frânghia depozitată lângă cutiile de vopsea, numai oamenii cu o vedere bună și un IQ ridicat pot găsi șarpele ascuns și vor rezolva puzzle-ul în timp scurt.

Iată mai jos rezolvarea:

Rezolvarea la testul IQ

[Sursa foto: The Sun]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI