Liderii PSD intrați în izolare

Citeste si: Gabriela Firea s-a măritat cu Florin Pandele pentru că așa a vrut Sfânta Parascheva: „De acolo a început totul. O consider protectoarea mea”

Liderii PSD s-au testat în cursul zilei de marţi, la recomandarea medicilor.

Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Paul Stănescu s-au izolat până la aflarea rezultatelor.

Deputata PSD Simona Bucura Oprescu a anunţat, marţi, că a fost diagnosticată cu COVID-19, fiind internată la Spitalul din Mioveni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Asimptomaticii nu trebuie să se mai prezinte la spital. Arafat: „Se vor face anumite modificări legislative”

Alt parlamentar care a anunţat luni că este infectat cu noul virus este senatoarea USR Florina Presadă.

La finalul lunii septembrie, Marcel Ciolacu a stat în izolare şi s-a testat pentru coronavirus, la fel şi Paul Stănescu şi Sorin Grindeanu, după ce lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital.

Singura excepție din conducerea PSD este Gabriela Firea, care a arătat că a fost invitată la adunarea din Delta Dunării, dar a ales să nu meargă pentru că nu s-a simțit bine. Cu toate acestea, ea s-a întâlnit luni la sediul PSD cu Marcel Ciolacu.

Radu Moldovan a anunțat la o zi după participarea la întâlnirea din Delta Dunării că a primit rezultatul testului care este pozitiv și că s-a izolat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si