Close sidebar
Close sidebar

Tii post dar n-ai chef sa gatesti? Uite solutia delicioasa, rapida si fara carne. Trebuie sa o incerci

Iata o reteta simpla de bruschete. Rosiile dulci, in combinatie cu busuiocul, vor alcatui perechea perfecta pentru aceste bruschete pe care le poti servi ca aperitiv.


DISTRIBUIE
acest articol

 

Tii post dar n-ai chef sa gatesti? Uite solutia delicioasa, rapida si fara carne. Trebuie sa o incerci
Iata o reteta simpla de bruschete. Rosiile dulci, in combinatie cu busuiocul, vor alcatui perechea perfecta pentru aceste bruschete pe care le poti servi ca aperitiv.
Ingrediente
1/2 paine
1 catel de usturoi
2-3 rosii coapte
1 legatura mica de busuioc verde (frunzele alese)
sare grunjoasa
ulei de masline
otet alb
Mod de preparare
Tai painea felii groase de aproximativ 1 cm. O prajesti pe gratarul cu lemne sau in tigaia grill. Freci usor feliile de paine cu un catel de usturoi taiat, de cateva ori, apoi le stropesti cu putin ulei de masline. Le condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Alegi cele mai coapte rosii inainte de a face toppingul. Le speli, le iandepartezi cotorul si le scoti semintele. Le asezi intr-un bol, rupi frunzele de busuioc, condimentezi cu sare si piper, apoi torni o cantitate generoasa de ulei de masline si le stropesti cu otet, pentru a echilibra aromele dupa gustul tau.
Le pui pe feliile de paine prajita fie taiate in bucati mai mari, fie tocate fin. La final,decorezi cu frunze de busuioc.

Ingrediente

1/2 paine

1 catel de usturoi

2-3 rosii coapte sau proaspete

1 legatura mica de busuioc verde (frunzele alese)

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

sare grunjoasa

ulei de masline

otet alb

Mod de preparare

Tai painea felii groase de aproximativ 1 cm. O prajesti pe gratarul cu lemne sau in tigaia grill. Freci usor feliile de paine cu un catel de usturoi taiat, de cateva ori, apoi le stropesti cu putin ulei de masline.

Le condimentezi cu sare si piper, dupa gust.Alegi cele mai coapte rosii inainte de a face toppingul.

Le speli, le iandepartezi cotorul si le scoti semintele. Le asezi intr-un bol, rupi frunzele de busuioc, condimentezi cu sare si piper, apoi torni o cantitate generoasa de ulei de masline si le stropesti cu otet, pentru a echilibra aromele dupa gustul tau.

Le pui pe feliile de paine prajita fie taiate in bucati mai mari, fie tocate fin.

La final,decorezi cu frunze de busuioc.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI