Conform ISU Timiş, în accidentul rutier de pe DN 6, la iesire din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, un autoturism a rămas pe carosabil, blocând ambele sensuri de circulaţie, iar cel de-al doilea a fost aruncat în afara părţii carosabile.

Citeste si: Florin Zamfirescu e furios că există pensii speciale şi îndeamnă la revoltă: „Țara se prăbușește din cauza acestor putregaiuri înfometate! Pe ei, fraților!”

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii reanalizează joi dacă trebuie să declare stare de urgenţă globală din cauza coronavirusului din China

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 14 pompieri şi 4 echipaje SAJ.

În autoturismul aflat în afara părţii carosabile se aflau 5 persoane- 3 bărbaţi, o femeie şi un copil de aproximativ 3 luni. Trei persoane, conştiente, au fost trasportate la spital de către echipajele SAJ.

O persoană a fost transportată la spital de echipajul SMURD. Un bărbat crănit va fi transportat la spital cu elicopterul SMURD.

Citeste si: VIDEO| Ședință tensionată, pe tema gripei, la Primăria Capitalei. Au fost schimburi dure de replici

În autoturismul aflat pe partea carosabilă se aflau două persoane găsite inconştiente, care au decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si