Close sidebar
Close sidebar

Tineri bătuți în fața unui magazin. Agresorii au fost reținuți

Doi tineri dintr-o localitate din Buzău au fost bătuți de mai mulți indivizi care au reușit să fugă de la fața locului, dar au fost prinși de poliție.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi tineri au fost internați cu răni grave.

Tinerii, din comuna Berca, județul Buzău, în vârstă de 21, respectiv 25 de ani, au fost agresați de patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani.

Citeste si: Sfâșietor! Mesajul plin de durere transmis de tatăl bebelușului care a fost ucis de mamă pentru că plângea: ”Tati, nu putem să fim supărați pe nimeni!”

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, după ce victimele au fost transportate la spital, potrivit Știri de Buzău.

Citeste si: Maxy, câinele lui Costin Mărculescu, a alertat vecinii! Actorul îl salvase dintr-un șanț

Cei patru agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în vederea punerii în mișcare a acțiunii penale și luării unei măsuri preventive.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI