Există un oraș în România în care o toaletă costă cât o garsonieră în București. Localnicii au rămas șocați. Totuși aceste toalete care au fost achiziționate din bani publici nu funcționează.

Citeste si: VIDEO- Zeci de familii vor avea ce pune pe masa de Paște datorită pachetelor cu ajutoare

O toaletă publică costă în jur de 34.000 de euro.

Ei bine, cam atât costă un apartament cu două camere în orașul respectiv și o garsonieră în București.

Toalete publice, la preț de garsoniere

Toaletele controversate au fost achiziționate din bani publici. Chiar dacă investiția a fost una uriașă, aceste toalete sunt deocamdată nefuncționale. Au fost achiziționate, însă nu pot fi folosite.

Acest lucru se întâmplă în Orșova. Aici administrația locală a achiziționat două toalete publice, în luna noiembrie a anului trecut. Cele două toalete au costat nici mai puțin de 70 de mii de euro. Toaletele au fost amplasate pe domeniul public.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bogdan Duică, viceprimar Orșova, a declarat că aceste toalete nu pot fi folosite de către localnici. Motivul este unul cât se poate de simplu: sunt destinate numai turiștilor. Așadar, toaletele sunt nefuncționale și în prezent sunt închise.

Citeste si: VIDEO| Afacerea de succes a unei femei din Sibiu: ferma de porci din rasa Mangalița

Viceprimarul a declarat că o toaletă a costat 34.000

euro, însă în 3-4 ani, investiţa se va amortiza. Cu toate acestea, autoritățile promit să îndrepte situația, potrivit Antena3.ro.

Citeste si: Uleiul care se vinde în ciuda prețului mare

Primarul din Orșova- Marius Stoica a explicat de ce toaletele sunt închise. El a declarat că temperaturile au fost foarte scăzute în perioada care tocmai au trecut și conductele ar fi putut să înghețe.

Localnicii s-au declarat dezamăgiți de aceste acțiuni. Au mărturisit că nu sunt de acord cu investiția, că s-au cheltuit foarte mulți bani și că, din nefericire, nici nu pot să folosească toaletele publice.

Citeste si: Ce se întâmplă cu prețul benzinei după ce s-a scumpit petrolul! Cât costă litrul de benzină și motorină la principalele stații de alimentare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si