In articol:
Tochitura. Ingrediente necesare pentru tochitură:
1 kg de carne de porc
150 de grame de slănină tăiată sub formă de cuburi mici
150 ml de vin alb sec
sare, piper, cimbru, foi de dafin
6,8 căței de usturoi
Tochitura. Mod de preparare:
Carnea de porc se taie cuburi (3×3 cm), iar apoi, într-un ceaun din tuci se pune la topit untură ori slăninuță tăiată cubulețe (dacă nu avem putem pune la încins câteva linguri de ulei, cât să ungă bine fundul ceaunului), apoi se adaugă carnea.
Citeste si: Piure de cartofi. Rețeta pentru cel mai delicios piure. Secretul marilor bucătari. Două ingrdiente fac diferența
Tochitura. Când scade mai adăugăm câte un pic de apă și amestecăm, așa încât carnea să fiarbă la foc scăzut.
Citeste si: Mămăliga. Cum se face mămăliga, rețeta tradițională. Secretul gospodinelor
Tochitura. Când tochitură este aproape gata se pune la fiert mămăliguță și se prăjesc ochiurile.
Citeste si: Pulpe de pui la cuptor. Cea mai bună rețetă. Ingredientul secret care le face fragede
Tochitura. Când totul este gata, pe o farfurie întinsă se așează în mijloc mămăliguța, deasupra se pune ochiul prăjit cu brânză sărată rasă deasupra iar în jurul mămăliguței se pune tochitură cu sos.
Sursa: bzi.ro