Close sidebar
Close sidebar

Top 3 cele mai apreciate fete din casa "Puterea Dragostei", sezonul 4. "Am fost puțin șocată"

Gala de sâmbătă seara la "Puterea Dragostei" s-a încheiat cu anunțarea celor mai populari concurenți din acest sezon, după voturile primite de la publicul telespectator.

Razvan Ilie,

"Mâine ne așteaptă o gală grea, vom afla cine sunt favoriții, dar și cine va pleca acasă", le-a transmis concurenților moderatoarea emisiunii Puterea Dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moderatoarea emisiunii "Puterea Dragostei", Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat în gala de sâmbătă seara care sunt fetele cele mai apreciate de public până la acest moment.

"Cele mai votate trei fete sunt, în ordine aleatorie: Adriana, Adelina și Ile", a spus moderatoarea, în aplauzele concurenților.

Citeste si: Jador de la ,,Puterea Dragostei", gest impresionant pentru un om care se ruga pe stradă: „Suntem cu toții oameni...”

Ce au declarat cele trei fete după aflarea votului

"Mulțumesc mult pentru voturi, încă nu îmi vine să cred că mă votează lumea. Se pare că sunt apreciată pentru ceea ce sunt cu adevărat, așa că vă mulțumesc", a spus Adriana.

Adriana (foto dreapta), una dintre cele mai apreciate fete din casa Puterea Dragostei, sezonul 4

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Vă mulțumesc sincer, chiar nu mă așteptam nicio secundă. Am fost pur și simplu șocată", a declarat Adelina. "Bine că nu râzi, mă așteptam doar să râzi și atât", a glumit Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: O fostă concurentă de la "Puterea Dragostei" este devastată. A pierdut sarcina

"Sunt un pic șocată", a declarat Adelina

Ile a fost cea mai vocală dintre concurente când și-a aflat strigat numele.

"Mulțumesc din suflet. Cred că puișorii mei m-au votat. Am atâția puișori în casă, cred că și în afară s-a transmis. Mulțumesc din toată inima mea", a spus Ileana.

A fost anunțat și topul băieților: cei mai apreciați de public la acest moment sunt Vlad, Iacob și Radu.

"Mâine ne așteaptă o gală grea, vom afla cine sunt favoriții, dar și cine va pleca acasă.

Cu siguranță cineva va pleca acasă mâine, așa că vă rog să dormiți bine și să vă adunați gândurile", le-a transmis moderatoarea emisiunii pe final.

Vezi mai jos întreaga emisiune de sâmbătă, 25 septembrie:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI