Așa arată una dintre cele mai râvnite plaje de pe litoralul românesc, aflată în nordul stațiunii Mamaia. Are certificare Blue Flag încă din anul 2007, ceea ce înseamnă că este recunoscută la nivel internațional ca fiind una dintre cele mai sigure plaje din punct de vedere ecologic.

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

„Culoarea apei din această zonă este una spectaculoasă, un albastru curat care se datorează clarității ridicate.

Pe această plajă de lux, clasificată la nivel internațional, accesul este permis doar clienților cazați la hotelul de lux din apropiere, fiind o zonă privată cu servicii de 5 stele. Turiștii au acces și la skijeturi, dar și la echipamente pentru practicarea sporturilor nautice.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Plaja Navagio din insula Zakynthos se află în top 10 cele mai frumoase plaje din lume

O altă destinație spectaculoasă și intimă totodată este plaja Navagio din insula Zakynthos. Această locație, votată în top 10 cele mai frumoase plaje din întreaga lume, este râvnită de majoritatea turiștilor. Doar că anul acesta este închisă pentru că există riscul să cadă pietre de pe versanți. Aici se poate ajunge doar cu barca.

Citește și: Locul din Europa în care poți face plajă în mai: Temperaturile ajung la peste 30 de grade

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Camelia Popescu, directorul unei agenții de turism: „Mulți o cunosc din filme, dar recomand să ajungă la plaja din Zakynthos denumită plaja naufragiatului, unde ți-ai dori să naufragiezi la care se poate ajunge doar pe mare. Această plajă este recomandată pentru snurf, apele sunt de o culoare turcoaz, iar de sus de pe stânci dacă privești această plajă pur și simplu zici că e photoshop.”

 

Iar la final piesa de rezistență este plaja Lara din Cipru.

Camelia Popescu, directorul unei agenții de turism: „Este chiar o rezervație naturală unde putem ajunge doar cu 4X4, este recomandat. Putem descoperi două specii de broaște țestoase pe care le găsim pe această plajă. În jurul acestei plaje putem găsi grote unde trăiesc focile călugăr și totul este declarat rezervația naturală.” 

Chiar dacă această plajă nu este atât de bine dezvoltată din punct de vedere al infrastructurii, în sensul că nu există atât de multe cafenele sau baruri, liniștea și frumusețea acestui loc ar putea fi pe placul multor români. În topul plajelor necunoscute de către turiști români mai apar și plaje din țări precum Italia, Spania și Croația.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si