Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în China: 18 mineri au murit în urma unei scurgeri de gaz

Tragedie în China. 18 mineri au murit, sâmbătă, din cauza unei scurgeri de gaz într-o mină de cărbune din sud-vestul Chinei, unde salvatorii încearcă să ajungă la alţi cinci mineri prinşi sub pământ, relatează AFP.

Mircea Pop,

Tragedie în China: 18 mineri au murit în urma unei scurgeri de gaz

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident într-o mină din Diaoshuidong, în apropiere de oraşul Chongqing, a dus la o scurgere de gaz care a afectat 24 de mineri, a detaliat televiziunea publică CCTV.

Sâmbătă dimineaţă, 18 mineri moţi au fost descoperiţi, precum şi un supravieţuitor, potrivit comandamentului salvatorilor, citat de televiziune. 

Accidentul a avut loc în momentul în care minerii demontau echipamentele miniere subterane, pentru că mina era închisă de două luni.

Care este cauza accidentului

Anchetatori au fost trimişi la faţa locului pentru a afla cauza accidentului, potrivit agenţiei de presă oficială Xinhua. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Atac sângeros in Germania. Doi morți și 10 răniți în urma impactului

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în această mină în 2013, potrivit Xinhua.                

Accidentele miniere sunt frecvente în China, unde industria prezintă un bilanţ trist în privinţa siguranţei în muncă, reglementările fiind rar aplicate. 

            

La o altă mină din apropiere de Chongqing a avut loc un accident în septembrie anul trecut, după ce un incendiu a provocat niveluri periculoase de monoxid de carbon. Au murit 16 muncitori. 

Citeste si: Accident grav în București! Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina pe linia de tramvai

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI