Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in lumea medicala. Un celebru medic pediatru de la "Grigore Alexandrescu" a murit

Medicul pediatru Dumitru Oraseanu, de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", a murit sambata seara, dupa o lunga suferinta. Vestea a fost confirmata profesorul doctor Mihaela Balgradean, de la Spitalul "Marie Curie".

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Scoala de pediatrie romaneasca si intreaga lume medicala de la noi este de aseara mai saraca. Prof. univ. dr. Dumitru Oraseanu a plecat prea devreme dintre noi, dupa o suferinta lunga si necrutatoare. Dumnezeu sa il odihneasca!", a afirmat Mihaela Balgradean.

Dumitru Oraseanu a fost medic primar pediatru, doctor in stiinte medicale. Avea competente in pneumologie, ecografie generala, toxicologie clinica, scrie dcnews.ro.

Potrivit site-ului Spitalului "Grigore Alexandrescu", Dumitru Oraseanu era membru al Consiliului stiintific al Asociatiei Medicale Romane, membru al Societatii Romane de Pneumologie, dar si al Colegiului de Redactie al Revistei Romane de Pediatrie, relateaza Agerpres.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI