Close sidebar
Close sidebar

Tragedie pe o plaja din Navodari! Un barbat s-a inecat in mare pentru ca s-a aventurat in curentii foarte puternici

O tragedie s-a petrecut pe plaja din Navodari! Un barbat s-a aventurat in curentii puternici ai marii si a murit inecat, in ciuda eforturilor medicilor de la SMURD si ale martorilor de a-i salva viata.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In aceasta dimineata, un barbat de aproximativ 50 de ani s-a aventurat in valurile mari ale marii, in zona plajei Zanzibar din Navodari. Omul s-a dus sa inoate, insa in doar cateva minute, curentii foarte puternici l-au tras pe barbat in apa si s-a inecat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mai multi oameni erau martori la tragedia care se petrecea sub ochii lor si au intervenit sa il scoata pe barbat din mare. In acelasi timp, martorii au sunat la 112 si au cerut interventia SMURD. Salvatorii au venit cu o autosenilata si au ajuns rapid pe plaja.

Intre timp, barbatul fusese adus la mal de oamenii care l-au vazut cand a intrat in apa si, desi medicii au incercat zeci de minute sa il resusciteze, eforturile lor au fost in zadar. Barbatul a fost declarat mort, iar politia a deschis o ancheta pentru a se stabili imprejurarile in care a murit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI