Close sidebar
Close sidebar

Traian Basescu, replica dura pentru Liviu Dragnea si colegii sai de partid. "PSD e cel mai mare focar de pesta porcina africana. Si cand ma gandesc ca boala nu se trateaza..."

E scandal mare in Partidul Social Democrat dupa ce acesta s-a scindat in doua, o tabara impotriva lui Liviu Dragnea, iar alta pro presedintele partidului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vineri urmeaza sa aiba loc razboiul cel mare, in cadrul CEx al PSD, acolo unde se va decide viitorul lui Liviu Dragnea in fruntea partidului. In aceasta perioada exista tot felul de discutii aprinse pe retelele de socializare, pe canalele media de comunicare, dar, de departe, cea mai acida replica in legatura cu ce se intampla in PSD vine de la fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Acesta a scris pe retelele de socializare un mesaj pentru partidul aflat la Guvernare. "PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. Si cand ma gandesc ca boala nu se trateaza...", este mesajul transmis de Basescu.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Traian Basescu este cel care i-a fost sef lui Liviu Dragnea pe vremea cand actualul lider al PSD era membru in Partidul Democrat (PD) condus de Basescu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI