Bărbatul din  Timiș a fost arestat preventiv, și ulterior, trimis în judecată. Este acuzat de trafic de migranți și amenințarea cu exploatarea sexuală a trei femei, potrivit Mediafax.

Bărbat din Timiș, acuzat de trafic de migranți și amenințare cu exploatarea sexuală

Inculpatul, aflat deja în arest preventiv, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Bărbatul este acuzat de trafic de migranți și de trei infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.

Citește și: Un bărbat a fost tâlhărit, legat și bătut în propria locuință

„În fapt a fost reținut că în perioada 10.05.2023 – 26.05.2023, inculpatul ar fi adăpostit într-un imobil din Timișoara, în scopul trecerii ilegale a frontierei de stat a României, 11 migranți, urmărind și primind în schimbul acestui serviciu un folos patrimonial, iar dintre acești migranți, pe trei persoane de sex feminin le-ar fi privat de libertatea de mișcare, interzicându-le să părăsească imobilul fără consimțământul sau, încuindu-le într-o cameră și exercitând acte de intimidare împotriva acestora, constând în acte de agresiune verbală și amenințări cu supunerea la exploatarea lor sexuală”, au transmis procurorii.

Citește și: Un bărbat a fost trimis în judecată, după ce l-a înjunghiat pe altul în zona abdominală

Potrivit informațiilor, femeile erau private și de telefoanele lor mobile. Dosarul a fost trimis spre soluționare către Tribunalul Timiș.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Pasager înjunghiat cu o sticlă spartă de un scandalagiu în avion

Femeie din Timișoara, agresată sexual în scara blocului în care locuiește. Agresorul a fost prins de polițiști

O femeie de 45 de ani a fost violată în scara unui bloc din Timișoara, după ce a fost urmărită până în apartamentul ei. Femeia a încercat să fugă, însă, agresorul, un bărbat de 54 de ani, a prins-o în scara blocului, a imobilizat-o și a întreținut relații intime cu femeia, fără acordul acesteia.

Agresorul sexual a fost prins imediat de polițiști. Acesta a urmărit-o pe femeie pe stradă, până în apartamentul în care locuiește aceasta. Victima a încercat să fugă, însă, a fost prinsă în scara blocului de individ, după care a imobilizat-o și a violat-o.

„În data de 04.07.2023, după ce în prealabil a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate de sex feminin situat în mun. Timişoara şi  a încercat să întreţină cu aceasta raporturi sexuale  prin constrângere, întrucât victima a reuşit să iasă pe casa scării în vederea asigurării scăpării, inculpatul a imobilizat-o şi, prin  constrângere fizică şi psihică a întreţinut un act sexual cu aceasta împotriva voinţei sale, supunând-o totodată la tratamente degradante”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. 

Citește și:  Doi soți din București, arestați după ce și-au torturat și violat nepoatele de 12 și 13 ani

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  Suspectul unei crime odioase s-a ascuns timp de 40 de ani sub nasul polițiștilor. Cum a fost prins

Inculpatul a fost prins la scurt timp de polițiști. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de viol și violare de domiciliu, în urma deciziei magistraţilor de la Judecătoria Timişoara.

Citește și:  Trei tineri din Dâmbovița au întreținut relații intime cu o minoră în vârstă de 12 ani. Aceștia i-au oferit adăpost după ce plecase de acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si