Este o situație tensionată în "Casa Iubirii", după ce Aleyna a creat niște polemici, din cauza unor persoane care i-ar fi văzut postările de pe rețelele sociale.

Ștefan a fost deranjat cu privire Marius, pe care Aleyna susține că îl cunoaște de mult timp și nu este concurentul din casă. Totuși, se pare că, în același timp, în cearta dintre Aleyna și Ștefan este implicat și Marius, concurentul din casă.

Pe cine va alege Aleyna, dintre Marius și Ștefan?

"Am crezut că nu vrei să stai lângă mine", i-a spus Aleyna lui Ștefan când au trebuit să clarifice neînțelegerile.

Citește și: VIDEO. Robert și Giuly au spart gheața: primele săruturi în "Casa Iubirii". Ce nu s-a văzut la TV?

stefan si aleyna casa iubirii

Ștefan: "Am crezut că nu vrei să stai lângă mine" 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Triunghi amoros în "Casa Iubirii": Aleyna, prinsă între Ștefan și Marius?

Se pare că pozele postate pe rețelele sociale au devenit un subiect controversat în "Casa Iubirii", mai ales când este vorba de cei care le văd sau le apreciază.

Un tip Marius, pe care Aleyna susține că îl cunoaște și îi este prieten, pe care concurenta l-a adăugat în categoria de prieteni apropiați, a stârnit o polemică în casă. Ștefan a fost deranjat, Aleyna a trebuit să dea explicații, iar Marius să asculte și să înțeleagă dacă subiectul îl privește sau nu.

Supărarea lui Ștefan a fost accentuată și de faptul că Aleyna stătea lângă Marius când el a mers să clarifice subiectul.

Ștefan: Sunt foarte supărat, caut explicații... Încă îți dorești să stai acolo? Am văzut că nu s-a schițat niciun gest...

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aleyna: Nu e că n-am simțit să vin lângă tine, dar te-ai pus tu acolo... și am crezut că nu vrei să stai lângă mine

După ce Aleyna s-a mutat lângă pe el pe canapea, Ștefan a început să îi ceară explicații.

Ștefan: Zi-mi de ce s-a întâmplat toată treaba asta. Explică-mi!

Aleyna: De ce l-am adăugat pe Marius? Din greșeală!

Ștefan: Nu există un alt motiv? L-am auzit pe Patrick... Continuă, cum s-a întâmplat chestia asta?

Aleyna: După cum ai observat și tu, eu nu țin multe persoane la close. Și pe tine, ba ești, ba nu ești... Și în seara aia am adăugat mai multe persoane!

Ștefan: Pentru ce?

Aleyna: Pentru că știu multe persoane... am adăugat mai multe persoane și s-a nimerit să fie și Marius. Când am văzut că e și Mariu și mi-a dat like, l-am scos, dacă voiam să fie acolo era și acum.

Ștefan: Ce vrei să se întâmple pe viitor? Îți place situația asta? Îți place ce nervi mi-ai adus? Mai vrei să fii cu mine? Te întreb absolut tot. Răspunde-mi, te rog!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aleyna: Păi asta zic. Eu sunt împreună cu tine și asta încerc să îi explic și lui Marius!... E o greșeală și mi-am asumat, îmi cer scuze.

Ștefan: Pe tine ar trebui să te intereseze doar de mine!

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si